I made these in ramekins but don't worry if you don't have them! You can also use a cupcake or muffin pan.
Chocolate Lava Cake Recipe
Seriving Size: 2
Ingredients:
- Dark Chocolate (I used 75%) 2.5 oz or 70 grams (It's important to choose your favorite good quality chocolate, because it affects the taste very much)
- Unsalted butter 2 tbsp
- Granulated sugar 2 tbsp
- Vanilla extract 1 tsp
- Espresso powder or Instant Coffee ½ tsp (optional)
- Flour 2 tbsp
- Pinch of Salt
- 1 Egg
- 2 Egg yolks
- Cocoa powder and soft butter for greasing and dusting the ramekins
Instructions:
1. Preheat the oven to 425 F.
2. Grease the ramekins (or muffin pan) with butter and then dust with a little cocoa powder. Tap out the excess.
You can also microwave them. Microwave for 10 seconds, take out the bowl and whisk, then do 5 seconds intervals and whisk in between. Continue until there is one or two bits of chocolate left, at this stage do not microwave again and just continue whisking until they're melted. This way you won't burn the chocolates.
4. Add sugar, vanilla and espresso powder or instant coffee to the mixture and whisk until well combined. Then add flour and salt and mix.
5. Add the eggs and whisk until everything is incorporated.
6. Divide the batter evenly into your ramekins or pan. Place the ramekins on a baking sheet and bake in the preheated oven for 6-8 minutes. I baked them exactly 6 minutes but my oven runs a little high. So the time depends on your oven. I strongly suggest that you do a test batch or keep a close eye on them! You want the sides to look baked and firm while the center is not quite set.
7. When you think they're done, (Just close your eyes and hope for the best! 😆 Trust me, you'll get the hang of it after the first time!) take them out of the oven and leave them in the ramekins for 1 more minute.
8. If you are using a ramekin, be very careful because they get SUPER hot! Place an inverted plate on top of the ramekin and carefully, with a kitchen towel or oven mitt, turn it over. If you used a pan, run a knife around the edges, and carefully take them out of the pan.
9. Decorate with powdered sugar and fruits and enjoy! You can also add a scoop of vanilla ice cream! 😋
Can I reheat Chocolate Lava Cake?
9. Decorate with powdered sugar and fruits and enjoy! You can also add a scoop of vanilla ice cream! 😋
Can I reheat Chocolate Lava Cake?
Although it is best to serve immediately, you CAN reheat lava cake in 350 F oven for 10 minutes.
If you used my recipe, feel free to tag me on Instagram @bakingistherapy!
🌹
If you used my recipe, feel free to tag me on Instagram @bakingistherapy!
🌹
چاکلت لاوا کیک
لاوا کیک یه نوع دسر خیلی شکلاتی و خوشمزه است که چون کم پخته میشه وسطش حالت مذاب داره!
اگه شما هم عاشق شکلات مخصوصا از نوع تلخش هستین، امکان نداره عاشق "چاکلت لاوا کیک" نشین!🍫درست کردنش هم فوق العاده راحته فقط همه ی مواد رو با هم توی یک کاسه مخلوط میکنین!
اگه شما هم عاشق شکلات مخصوصا از نوع تلخش هستین، امکان نداره عاشق "چاکلت لاوا کیک" نشین!🍫درست کردنش هم فوق العاده راحته فقط همه ی مواد رو با هم توی یک کاسه مخلوط میکنین!
مواد لازم برای 2 نفر
- شکلات تلخ 70 گرم (من شکلات 75 درصد استفاده کردم اگه دوست ندارین میتونین درصد کمتری استفاده کنید)
طعم نهایی کیکتون خیلی به کیفیت و مزه ی شکلاتی که استفاده میکنید بستگی داره پس شکلاتی استفاده کنید که خوشمزه باشه 😋 - کره 2 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری (اگه شیرین دوست دارین 3 یا 4 قاشق اضافه کنید)
- وانیل مایع 1 قاشق چایخوری (اگه وانیل پودری اضافه میکنید نصف قاشق بریزید)
- پودر قهوه فوری نصف قاشق چایخوری (میتونین نریزین)
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- پودر کاکائو و کره نرم شده برای چرب کردن و آماده کردن قالب ها
طرز تهیه:
1. فر رو تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. برای لاوا کیک معمولا از ظروف سرامیکی به اسم "رمکین" استفاده میکنن ولی اگه ندارین میتونین از ماگ و کاسه هایی که تحمل حرارت بالا دارن و میشه توی فر گذاشت یا قالب کاپ کیک استفاده کنید.
2. برای لاوا کیک معمولا از ظروف سرامیکی به اسم "رمکین" استفاده میکنن ولی اگه ندارین میتونین از ماگ و کاسه هایی که تحمل حرارت بالا دارن و میشه توی فر گذاشت یا قالب کاپ کیک استفاده کنید.
ظرفتون رو حسابی با کره چرب کنید بعد کمی پودر کاکائو توش بریزید و ظرف رو بچرخونین که همه جاش رو بگیره. بعد اضافه های پودر کاکائو رو خالی کنید.
اگه این مرحله رو حذف کنید کیک از ظرف جدا نمیشه پس حتما انجامش بدین!
اگه این مرحله رو حذف کنید کیک از ظرف جدا نمیشه پس حتما انجامش بدین!
3. شکلات ها رو خرد کنید و توی یک کاسه بریزید، کره رو هم اضافه کنید. حالا شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب کنید.
روش بن ماری: مقداری آب توی شیرجوش بریزید و اجازه بدین جوش بیاد، بعد زیرش رو کم کنید که فقط یه کم قل بزنه. حالا کاسه رو روی قابلمه بذارید و هم بزنید تا آروم آروم شکلات و کره ذوب بشن. وقتی که هنوز یکی دو تا تیکه کوچیک از شکلات ها باقی مونده بود کاسه رو از روی حرارت بردارین و به هم زدن ادامه بدین تا همه ی شکلات ها ذوب بشن. اینجوری خیالتون راحته که شکلات نمیسوزه.
روش بن ماری: مقداری آب توی شیرجوش بریزید و اجازه بدین جوش بیاد، بعد زیرش رو کم کنید که فقط یه کم قل بزنه. حالا کاسه رو روی قابلمه بذارید و هم بزنید تا آروم آروم شکلات و کره ذوب بشن. وقتی که هنوز یکی دو تا تیکه کوچیک از شکلات ها باقی مونده بود کاسه رو از روی حرارت بردارین و به هم زدن ادامه بدین تا همه ی شکلات ها ذوب بشن. اینجوری خیالتون راحته که شکلات نمیسوزه.
میتونین به جای این کار از ماکروفر هم استفاده کنید:
کاسه رو 10 ثانیه توی مایکروفر بذارین، در بیارین و هم بزنید. بعد هی 5 ثانیه 5 ثانیه بذارید و بینش هم بزنید تا فقط یک یا دو تیکه شکلات باقی مونده باشه. به اینجا که رسید دیگه نذارید توی ماکروفر و فقط هم بزنید تا اون یکی دو تا تیکه شکلات هم با حرارت بقیه مواد ذوب بشه.
4. حالا شکر، قهوه فوری و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد آرد و نمک رو هم اضافه و مخلوط کنید.
5. تخم مرغ و دو زرده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه یکدست و غلیظی به دست بیاد.
6. حالا مواد رو توی ظرفاتون بریزید، اگه از رمکین استفاده میکنید حتما روی سینی فر بذارینشون که راحت تر بشه جا به جاشون کرد.
حدود 6 تا 8 دقیقه بپزید. زمان پخت خیلی به ظرف و فرتون بستگی داره! یعنی برای لاوا کیک هر دستوری رو نگاه کنین یه بازه زمانی بتون میده، مثلا من چون فرم زیاد گرم میشه فقط 6 دقیقه پختم اما ممکنه واسه شما بیشتر لازم داشته باشه. پس میتونین یه بار امتحانی درست کنین تا دستتون بیاد یا توکل کنین و ببینین چی میشه دیگه! 😆 فوقش اینه که وسطش خیلی مذاب نمیشه ولی بازم خوشمزه است!
7. خلاصه از فر که درآوردین بذارین یک دقیقه بمونه بعد با احتیاط و با کمک پارچه یا دستکش ظرفتون رو برگردونین. مراقب باشین نسوزین چون خیلی داغه.
8. با پودر قند، میوه یا بستنی وانیلی سرو کنید 😋
میتونیم دوباره لاوا کیک رو گرم کنیم؟
6. حالا مواد رو توی ظرفاتون بریزید، اگه از رمکین استفاده میکنید حتما روی سینی فر بذارینشون که راحت تر بشه جا به جاشون کرد.
حدود 6 تا 8 دقیقه بپزید. زمان پخت خیلی به ظرف و فرتون بستگی داره! یعنی برای لاوا کیک هر دستوری رو نگاه کنین یه بازه زمانی بتون میده، مثلا من چون فرم زیاد گرم میشه فقط 6 دقیقه پختم اما ممکنه واسه شما بیشتر لازم داشته باشه. پس میتونین یه بار امتحانی درست کنین تا دستتون بیاد یا توکل کنین و ببینین چی میشه دیگه! 😆 فوقش اینه که وسطش خیلی مذاب نمیشه ولی بازم خوشمزه است!
7. خلاصه از فر که درآوردین بذارین یک دقیقه بمونه بعد با احتیاط و با کمک پارچه یا دستکش ظرفتون رو برگردونین. مراقب باشین نسوزین چون خیلی داغه.
8. با پودر قند، میوه یا بستنی وانیلی سرو کنید 😋
No comments