All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Latifeh Cookies | شیرینی لطیفه


These sandwich cookies are called Latifeh for a reason! Latifeh means soft and delicate in Farsi and yep, they totally live up to their name!
It’s made of two fluffy cookies filled with whipped cream (with a hint of honey), and decorated with ground pistachios, because it wouldn’t have been a Persian recipe unless you throw some pistachios in there, lol!⁣


Latifeh Cookies:

Yields: 13-14 sandwich cookies (26-28 individual cookies)

Ingredients:


For the cookies:


  • 2 egg whites at room temperature (make sure there aren't any egg yolks mixed in with whites)
  • 2 egg yolks at room temperature
  • 1cup granulated sugar, divided
  • 1 tsp vanilla extract
  • Pinch of salt
  • 1tsp cream of tartar (optional)
  • 1cup - 62 grams all purpose flour (It's better to weight the flour to be more accurate, but if you don't have a scale, spoon the flour into the cup and use a knife to level the top and get rid of the excess flour)
  • 1 tsp  baking powder
  • Confectioner's sugar for dusting

For the filling:

  • 1 cup heavy whipping cream
  • 2 tbsp sugar
  • 1 tbsp honey
  • 1tsp vanilla extract

For the decoration:


  • Ground or chopped pistachios
  • Rose petals (optional)



Instructions: 

For the cookies:

1. Preheat the oven to 325 F. Line two baking sheets.
2. For the egg whites, you need a large mixing bowl which should be very clean. To make sure you don't have any fat residues in the bowl, pour some white distilled vinegar at the bottom of the bowl and swirl it around, then rinse it with warm water. Wipe the whisk attachment with some vinegar as well. If there is any trace of fat in the bowl, the egg whites will not increase in volume properly. Set these aside until ready to use.
3. In another large bowl, add the egg yolks and half of the sugar (1cup ). Using a whisk attachment, beat the mixture until light in color (about 3 minutes).
4. Add vanilla extract and mix until combined. Set aside.
5. Now in the cleaned mixing bowl, add the egg whites. You want to make sure there aren't any egg yolks mixed in with the whites, because egg yolks are mostly fat, and fat is the enemy of the egg whites!
Add a pinch of salt to the egg whites and start mixing on medium, when it gets a little foamy, add the cream of tartar if using (cream of tartar helps the egg whites hold their shape better). 
Continue mixing until it's starting to hold a soft peak but it's not holding the peaks completely and it's wilting. 


6. Now start adding sugar a little at a time (1 teaspoon at a time) while mixing on medium.

Continue mixing on medium high until stiff peaks form and the egg whites are white and glossy.

7. Now gently fold the egg whites into the egg yolk mixture in parts, be careful not to knock out all the air. You will end up with a fluffy batter.

8. Mix flour and baking powder together and gently sift half of it to the mixture. Start folding again, this part is very important because you don't want to lose the air inside the batter too much. 
Once the flour is mixed in (it's ok to have some streaks left), sift the rest of it to the batter and fold again.

9. Transfer the batter to a piping bag (you may need to do this twice depending on how large your piping bag is), cut the tip of the bag and start piping 2 inch circles on the baking sheet.

10. Dust the cookies with powdered sugar and place in the oven. Bake for 8-10 minutes until slightly golden on the edges. Make sure your oven is at the right temperature because these cookies burn easily.

11. Let them cool down on the baking sheet for about 5-10 minutes then transfer to a cooling rack and let them cool down completely.


For the filling:

1. Beat heavy cream, vanilla, sugar and honey in a bowl until stiff peaks form. Taste the filling half way through and adjust the sweetness to your liking.

2. Transfer the filling into a piping bag fitted with a star shaped tip.


Assembly:

Once the cookies cooled down completely, fill them with whipped cream and decorate with ground pistachios.

📼 You can watch the full tutorial here:







شیرینی لطیفه


مواد لازم برای 13 تا 14 عدد شیرینی لطیفه:


برای شیرینی ها:

  • دو عدد سفیده تخم مرغ در دمای محیط
  • دو عدد زرده تخم مرغ در دمای محیط
  • یک چهارم پیمانه شکر سفید برای سفیده ها
  • یک چهارم پیمانه شکر سفید برای زرده ها
  • وانیل مایع یک قاشق چایخوری یا نصف قاشق چایخوری پودر وانیل
  • نمک یک پنس
  • کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری (کرم تارتار به سفیده ی تخم مرغ کمک میکنه که حالتش رو حفظ کنه ولی اگر ندارین میتونین حذف کنید)
  • آرد سفید 62 گرم یا نصف پیمانه ، اگر ترازو دارین حتما آرد رو وزن کنید تا دقیقتر باشه، اگه از پیمانه استفاده میکنید، آرد رو قاشق قاشق داخل پیمانه بریزید و با چاقو روش رو صاف کنید. یعنی پیمانه رو مستقیم داخل ظرف آرد نبرید چون اینجوری مقدار بیشتری برمیدارید.
  • بیکینگ پودر یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر قند برای روی شیرینی ها

مواد لازم برای مواد داخل شیرینی لطیفه:

اگر خارج ایران هستین برای این قسمت رسپی انگلیسی رو ببینید.

  • خامه ی قنادی فرم گرفته
خامه هایی که ما اینجا داریم شیرین نیستن برای همین موقع زدن خامه بش شکر اضافه میشه.
من زمانی که ایران بودم هیچ وقت خامه ی قنادی نخریدم برای همین نمیدونم چه طعمی داره، اما با سرچ کردن اینجوری فهمیدم که این خامه ها خودشون شیرین هستن، پس اول خامه رو تست کنین اگه شیرین بود و طعمش رو همینجوری دوست داشتین لازم نیست چیزی بش اضافه کنید، ولی اگه نه، یک تا دو قاشق غذاخوری شکر (بنا به ذائقه تون) و یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق چایخوری پودر وانیل اضافه کنید.
اگه شما ایران هستین و میتونین راجع به خامه قنادی به من اطلاعات بدین که اینجا اضافه کنم ممنون میشم! :)


  • بعضی ها هم با خامه ی صبحانه درست میکنن که من باز هم چون در دسترسم نیست و اطلاعات کامل ندارم شما رو به شف طیبه ارجاع میدم! 


طرز تهیه:

1. فر را تا دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو عدد سینی رو کاغذ روغنی بندازید و کنار بگذارید.

2. شما برای سفیده ی تخم مرغ به یک کاسه ی بزرگ تمیز نیاز دارین. چون چربی دشمن سفیده ی تخم مرغه و باید مطمئن بشیم هیچ رد چربی ای داخل کاسه یا روی ویسک همزنمون نیست. برای این کار، داخل کاسه کمی سرکه ی سفید بریزید و خوب بچرخونین، بعد با دستمال کاغذی پاک کنید یا با آب گرم بشورید.
ویسک همزن رو هم با دستمال و سرکه خوب پاک کنید.
زمانی هم که سفیده و زرده رو از هم جدا میکنید خیلی مراقب باشین که زرده داخل سفیده نره، چون زرده ی تخم مرغ چربه و اگه با سفیده مخلوط بشه، باعث میشه خوب پف نکنه.

3. داخل یک کاسه ی بزرگ زرده ها و یک چهارم پیمانه شکر رو بریزید و با همزن برقی حدود سه دقیقه بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این رو کنار میگذاریم و میریم سراغ سفیده.

4. سفیده ها را داخل کاسه ای که از قبل با سرکه تمیز کردیم میریزیم. کمی نمک هم اضافه میکنیم.
حالا با دور متوسط شروع به زدن سفیده کنید، بعد از اینکه کمی کف کرد کرم تارتار را در صورت استفاده اضافه کنید.
به همزدن ادامه بدید تا سفیده کف کنه.
یعنی تا زمانی که سفیده کمی خودش رو گرفته باشه و کف کرده ولی وقتی همزن رو بلند میکنیم از همزن میریزه.

برای اینکه بهتر متوجه بشید ویدیو رو نگاه کنید.

5. حالا در حالی که همزن روشنه و داریم سفیده رو با دور متوسط میزنیم، شکر رو کم کم اضافه کنید (هر بار حدود یک قاشق چایخوری)

6. بعد از اینکه همه ی شکر رو اضافه کردیم دور همزن رو متوسط رو به بالا کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفیده ها براق بشن و وقتی ویسک رو از داخل مخلوطش بلند میکنید کاملا شکل خودشون رو حفظ کنن.

7. حالا سفیده رو در چند قسمت به زرده اضافه کنید و با اسپچلا (لیسک) مواد رو "فولد" کنید. فولد کردن یعنی تا زدن، به این معنی که دیگه از اینجا به بعد شما مخلوط رو باید خیلی آروم مخلوط کنید تا حجم مواد کم نشه و اون همه هوایی که داخل سفیده ی تخم مرغ گیر افتاده از بین نره.

برای اینکار شما باید مواد رو به صورت دورانی با اسپچلا از ته ظرف به روی ظرف بیارید و بعد اسپچلا رو از وسط مواد رد کنید. همه ی این مراحل باید آروم صورت بگیره. برای بهتر متوجه شدن ویدیو رو نگاه کنید.

8. بعد از اینکه سفیده اضافه شد، آرد و بیکینگ پودر رو توی یک کاسه مخلوط کنید و در دو بخش داخل مواد الک کنید. بعد از هر بار اضافه کردن آرد دوباره مواد رو با احتیاط فولد کنید تا پفش نخوابه. 

9. مواد رو به قیف منتقل کنید و روی سینی فر دایره هایی با قطر حدود 4 تا 5 سانتی متر بزنید.

10. روی شیرینی ها پودر قند الک کنید و در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

این شیرینی ها به چشم به هم زدنی میسوزن پس خیلی مهمه که دمای فرتون دقیق باشه و وقتی داخل فر میذارید چشم ازشون برندارید.

11. وقتی دور شیرینی ها کمی طلایی شد از فر در بیارین، اجازه بدین 5 تا 10 دقیقه روی سینی خنک بشن بعد جداشون کنید و روی توری بگذارید تا کامل خنک شن.

12. حالا داخل شیرینی هارو با خامه ی زده شده تزئیین کنید و به اطراف شیرینی پودر پسته بزنید. 


نوش جان!💖


_______________________________________

 سوالی دارید



میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا  در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖




No comments