All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Chocolate Cupcakes | کاپ کیک شکلاتی



These chocolate cupcakes are super flavorful and moist and are topped with a perfect fluffy vanilla buttercream frosting! They are ready in less than an hour and are perfect for every occasion! (Not that we need an excuse to have a chocolate cupcake! 😋)



The Perfect Chocolate Cupcakes with Vanilla Frosting


Yields: 6-7 Cupcakes

Ingredients:



  • 1⁄2 cup all-purpose flour
  • 1⁄4 cup cocoa powder
  •  1⁄8 tsp of salt
  • 1 tsp baking powder 
  • 1⁄4 tsp instant coffee powder
  • 6 tbsp Sugar
  • 1⁄4 cup unsalted butter at room temperature
  • 1 egg at room temperature
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1⁄2 cup milk, you can use whole milk or 2 percent
  • 1⁄4 cup of your favorite dark chocolate, cut into small chunks (I used 72 percent chocolate)


Instructions:


  1. Preheat the oven to 350 F and line a cupcake pan with cupcake liners.
  2. Whisk flour, cocoa powder, baking powder, salt and instant coffee powder in a bowl and set aside.
  3. Beat the butter and sugar with an electric mixer for about 3 minutes (scrape the bowl with a spatula halfway through) until light and fluffy.
  4. Add the egg and vanilla and beat until it is incorporated. (about 1 minute)
  5. Now add the dry ingredients along with the milk and mix for a few seconds until just combined. Do not over mix the batter.
  6. Add the chocolate chunks and fold them into the batter.
  7. Fill about 1/2 to 2/3 of cupcake liners with the batter.
  8. Bake for about 15-20 minutes or until a toothpick comes out clean.
  9. Let the cupcakes cool down completely on a cooling rack.
  10. You can decorate them with my favorite Vanilla Buttercream Frosting that is so simple yet so delicious!
These cupcakes are also amazing on their own and without any frosting! They're perfect for breakfasts or an afternoon snack. 😊





کاپ کیک شکلاتی با باترکریم وانیلی


این کاپ کیک های خوشمزه توی کمتر از یک ساعت آماده میشن. توی این کاپ کیک پر از تکه های شکلات تلخه و بافت فوق العاده نرمی‌ داره!🤤⁣⁣

من برای تزئینشون از باتر کریم وانیلی استفاده کردم که میتونین دستورش رو اینجا ببینید. 😊⁣



مواد لازم برای شش تا هفت عدد کاپ کیک:

  • آرد نصف پیمانه
  • پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر قهوه فوری (نسکافه) یک چهارم قاشق چایخوری، اگه ندارین میتونین حذف کنید
  • شکر شش قاشق غذاخوری
  • کره (در دمای محیط) یک چهارم پیمانه یا 60 گرم
  • 1 تخم مرغ (در دمای محیط)
  • وانیل مایع 1 قاشق چایخوری (اگه پودر وانیل دارین، نصف قاشق چایخوری بریزید)
  • شیرنصف پیمانه 
  • شکلات تلخ خرده شده یک چهارم پیمانه یا چهار قاشق غذاخوری (شکلاتی که استفاده میکنید توی طعم نهایی کیکتون خیلی تاثیر داره پس حتما از شکلاتی استفاده کنید که طعمشو دوست دارین! 😊 من از شکلات 72 درصد استفاده کردم.)



طرز تهیه:


  1. توی این دستور مهمه که کره و تخم مرغ دمای محیط باشن. پس یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال درشون بیارین.
  2. فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین و قالب کاپ کیکتون رو کاغذ بذارین.
  3. توی یک کاسه، آرد، پودر کاکائو، نمک، بیکینگ پودر و پودر قهوه فوری رو مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه ش کنین)
  4. کره و شکر رو با همزن برقی حدود دو تا سه دقیقه بزنید. وسط کار همزن رو خاموش کنید و دور ظرف رو تمیز کنید که مطمئن بشید همه ی مواد خوب با هم مخلوط میشن. بعد از دو تا سه دقیقه میبینیم که مخلوط کره و شکر خوب به خورد هم رفتن و رنگش کمی روشنتر شده.
  5. توی این مرحله تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگه با همزن مخلوط کنید.
  6. حالا مواد خشک رو که کنار گذاشته بودیم به همراه شیر اضافه میکنیم و چند ثانیه مخلوط میکنیم، فقط در حدی که مواد به خورد هم برن، اگه زیاد هم بزنید کاپ کیکتون سفت میشه.
  7. حالا شکلات های خرد شده رو اضافه کنید و با قاشق و به آرومی مایه ی کیک رو چند بار هم بزنید که شکلات ها به همه جای مواد برسه. زیاد هم نمیزنیم که پف کیک نخوابه.
  8. مایه ی کیک رو توی قالب ها بریزید (برای هر کاپ کیک حدود نصف تا دو سوم ظرفش رو بریزید، تا بالا پر نکنید)
  9. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا وقتی که با خلال دندون تست کردین و تمیز از توی کیک بیرون اومد بپزید.
  10. کاپ کیک ها رو از توی قالب در بیارین و اجازه بدین کاملا خنک شن.
  11. میتونین این کاپ کیک ها رو با خامه زده شده یا با باترکریم وانیلی تزئین کنید. (طرز تهیه  باتر کریم وانیلی اینجاست)
اگه میخواین کمی سالمتر باشن یا باترکریم دوست ندارین میتونین با خیال راحت حذفش کنید چون این کاپ کیک ها بدون باترکریم هم خیلی خوشمزن! 😋


نوش جان! 💖



No comments