If you are here it means you, like me, are in love with coffee and guess what? It is so easy and inexpensive to make iced coffee at home! All you need is coffee (obviously) and a few everyday ingredients! I love to add a homemade vanilla syrup to it too, which is again super simple and quick.
Vanilla Iced Coffee:
Yields: 1 cup iced coffeeIngredients:
For the vanilla syrup:
For the syrup, you will need equal amounts of sugar and water. So you can totally make more or less depending on how much you use throughout the week, but with this recipe you will get about 1 cup of syrup.
- 1⁄2 cup granulated sugar
- 1⁄2 cup brown sugar (you can substitute with white sugar, but brown sugar gives it more flavor)
- 1 cup water
- 2 tsp vanilla extract
For the Iced Coffee:
- 1 cup brewed coffee, cold (you can make it the night before and refrigerate it) or at room temperature
- 1 tablespoon simple syrup (add more or less to taste)
- 2 tablespoons milk ,cream or half & half (you can add more or less depending on your preference)
- Ice cubes
Instructions:
4. Enjoy!
آیس کافی وانیلی
درست کردن آیس کافی وانیلی فوق العاده راحت و کم هزینه ست. برای اینکه قهوه مون طعم وانیلی خوشمزه بگیره یک شربت یا syrup هم براش درست میکنیم که باز هم خیلی راحته و کلا ده دقیقه وقت میگیره، بعد هم میتونین داخل شیشه بریزید و تا یکی دو هفته این شربت رو نگه دارید و توی قهوه تون استفاده کنید.
مواد لازم:
برای یک پیمانه شربت وانیلی:
- شکر سفید نصف پیمانه
- شکر قهوه ای نصف پیمانه (میتونین کلش رو شکر سفید بریزید ولی شکر قهوه ای طعم خیلی خوبی به این شربت میده)
- آب یک پیمانه
- عصاره ی وانیل دو قاشق چایخوری
برای آیس کافی:
- یک پیمانه از قهوه ی مورد علاقه تون که دم کردین و گذاشتین خنک بشه (میتونین شب قبل درست کنید و داخل یخچال بگذارید)
- شیر یا خامه ی مخصوص قهوه دو قاشق غذاخوری (یا کمتر و بیشتر بنا به ذائقه تون)
- شربت وانیلی یک تا دو قاشق غذاخوری
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. اول شربت وانیلی رو درست میکنیم. توی یک شیرجوش کوچیک آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. هم بزنید تا شکر حل بشه. اجازه بدین مخلوط به جوش بیاد و 5 تا 8 دقیقه آروم قل بزنه.
2. بعد از روی حرارت برش دارین و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
اجازه بدین خنک بشه بعد داخل یک ظرف بریزید، میتونین یک تا دو هفته داخل یخچال نگهش دارین و هر وقت لازم داشتید استفاده کنید.
3. قهوه ی سرد رو روی چندتا یخ توی لیوان بریزید. شربت وانیلی و شیر یا خامه رو اضافه کنید و نوش جان کنید!
من یک مقدار استاندارد برای شربت و شیر توی قهوه بتون دادم ولی واقعا مقدارهاش دست خودتونه، تست کنید و بر حسب سلیقه کم و زیادش کنید.
نوش جان!💖
_______________________________________
سوالی دارید❓
میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments