All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Vanilla Buttercream Frosting | باترکریم یا کرم کره ای وانیلی


buttercream recipe


Simple and easy buttercream that you can make in 5 minutes!
You can use this buttercream for decorating cakes and cupcakes, piping flowers, etc.






Easy Vanilla Buttercream Frosting


Ingredients:

  • 1/2 cup (115 grams) unsalted butter at room temperature
  • 2 cups confectioner's sugar
  • 1 tsp vanilla
  • 1 tbsp milk or heavy cream
  • pinch of salt

Instructions:

  1. Sift the confectioner's sugar in a bowl and set aside.
  2. In a large bowl, beat the butter with an electric mixer for about 2 minutes, until it's pale and smooth. 
  3. Add in the powdered sugar, vanilla, salt and milk and beat on low until the powdered sugar is incorporated then beat on high for 2 minutes.
  4. If the frosting is too thin, add more powdered sugar and if it is too thick add 1 more tablespoon of milk.
  5. You can use food coloring to dye the frosting and pipe it on your cakes and cupcakes. 

To find the recipe for these delicious Rose Water Cupcakes click here




باترکریم یا کرم کره ای برای تزئین خیلی کاربرد داره. این مدل که اینجا میبینین رو بش میگن مدل آمریکایی که درست کردنش خیلی راحته و فقط چند دقیقه زمان میبره! مزه ش هم خوبه ولی خب مثلا با باترکریم سوئیسی قابل مقایسه نیست. ( مدل سوئیسی یه کم قر و فر داره که بعدا رسپیشو میذارم. 😆)

خلاصه اگه یه چیز راحت و سریع برای تزئین کیک و کاپ کیک میخواین بهتره اینو یاد بگیرین چون حسابی به دردتون میخوره.

باترکریم یا کرم کره ای وانیلی


مواد لازم:
  • کره در دمای محیط نصف پیمانه یا 115 گرم
  • پودر قند دو پیمانه
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. پودر قند رو الک کنید و کنار بذارین
2. توی یک کاسه ی بزرگ کره رو حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه (کره باید حتما در دمای محیط باشه)
3. حالا پودر قند، وانیل، شیر و نمک رو اضافه کنید. اول با دور کم حدود سی ثانیه هم بزنید تا پودر قند به خورد مواد بره بعد با دور تند دو دقیقه هم بزنید تا کرم یکدست بشه.
4. اگه کرم خیلی سفت شده بود میتونین یک قاشق شیر اضافه کنید و یا اگه خیلی شل بود میتونین کمی پودر قند اضافه کنید.
5. میتونین به این کرم رنگ خوراکی اضافه کنید و برای تزئین کیک و کاپ کیک ازش استفاده کنید


من از این کرم برای تزئین کاپ کیک های هل و گلاب استفاده کردم که خیلی عالی شد! دستور کاپ کیک ها رو اینجا پیدا کنید.

No comments