All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Rhubarb and Strawberry Jam Galette | گلت ریواس و مربای توت فرنگی




Did you know how easy it is to make this beautiful galette? All you need is a pie crust, which you can find the recipe for here , a few stalks of rhubarb and a couple tablespoons of strawberry jam, which I made right before making this galette!




Ingredients:

1 pie crust ( to make the crust, follow the recipe here!)
2 cups Rhubarb, cut in small pieces (about 4-5 stalks)
1/4 cup Sugar 
2 tbsp lemon juice 
Egg wash (beat 1 egg with 2tbsp of water) 
3-4 tablespoons strawberry jam (Pureed) 

for the strawberry jam

2 cups fresh strawberries, cut in halves
3-4 tbsp sugar (add more or less depending on how sweet the strawberries are)
1 tbsp lemon juice

Instructions:

1. Start by making the jam so that it has time to cool down.
Combine all the ingredients in a saucepan and cook on medium low heat for about half an hour until they are cooked and tender.
Then remove from the stove and puree in a food processor.
Let it cool down and refrigerate. 

2. Mix rhubarb, sugar and lemon juice in a bowl and set aside for about 30 minutes. This is called "Macerating". It softens the rhubarb and releases its juice, so that when we bake the galette, we won't end up with a soggy pie crust. (because we already removed the juices from rhubarb! 😊)

3. Preheat the oven to 375F.

4. Roll out the pie crust on a lightly floured surface.Then place it on a lined baking sheet.

5. Spread about 3-4 tablespoons of the cooled strawberry jam evenly on top. Leave about 2 inch on the edges.




6. Add a layer of rhubarb. Avoid adding the rhubarb juice so that your crust won't end up soggy.

7. Fold the edges.

8. Brush the edges with egg wash and sprinkle some sugar on them.
9. Refrigerate the galette for 15 minutes.
10. Bake for 30-40 minutes in the preheated oven until the edges are golden brown.

You can enjoy this galette with a scoop of vanilla ice cream on top!😋



گلت ریواس و مربای توت فرنگی


برای درست کردن این گلت کافیه یه خمیر پای داشته باشین (دستورش اینجاست)، با چند تا ساقه ی ریواس و چند قاشق مربای توت فرنگی!
شیرینی توت فرنگی و ترشی ریواس با همدیگه یه ترکیب خیلی خوشمزه ای درست میکنه، حتما یه بار امتحانش کنید!😋

مواد لازم:

- یک عدد خمیر پای (دستور خمیر پای رو اینجا پیدا کنید)
- 2 پیمانه ریواس خرد شده ( حدود 4-5 تا ریواس)
- یک چهارم پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو (بهتره تازه باشه)
- مخلوط یک تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آب، برای روی خمیر
- 3-4 قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی پوره شده (اگه خودتون از قبل مربا دارین هم میتونین استفاده کنید، فقط بهتره قبل از استفاده کمی پوره ش کنید. سعی کنید خیلی از آب مربا اضافه نکنید که پوره تون شل نشه)

برای مربای توت فرنگی:

2 پیمانه توت فرنگی خرد شده
3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر (من خیلی شکر کم میریزم چون کم شیرین دوست دارم، شما میتونین نسبت به ذائقه ی خودتون بیشتر بریزید)
1 قاشق غذاخوری آبلیمو

طرز تهیه:

1. اول از همه مربا رو درست کنید چون باید قبل از استفاده کاملا خنک بشه.
توت فرنگی ها، شکر و آبلیمو رو روی حرارت متوسط قرار بدین و نیم ساعت بپزید. بعد داخل غذاساز بریزید تا کاملا یکدست و مثل پوره بشه.
اجازه بدین خنک شه بعد داخل یخچال بگذارید. (این مربا چون شکر خیلی کمی داره مثل مرباهای دیگه نیست که بتونین مدت طولانی نگه دارید و بهتره در عرض یکی دو هفته مصرفش کنید.)

2. ریواس ها رو خرد کنید. (مجبور نیستین مثل من انقدر ریز ریز خردشون کنید، تیکه های بزرگ هم باشه خوبه) 
شکر و آبلیمو رو به ریواس اضافه کنید و نیم ساعت کنار بگذارید. بعد نیم ساعت میبینین که نرم شدن و آب ریواس جدا شده. 
اینجوری مطمئن میشیم که وقتی خمیر رو میپزیم ریواس دیگه آب نمیندازه و گلتمون شل و خمیری نمیشه!😊

3. فر رو تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

4. سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر پای رو باز کنید. (طرز تهیه خمیر پای رو اینجا پیدا کنید)
روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو روش منتقل کنید.

5. لایه ی نازکی از مربا روی خمیر پخش کنید. از لبه ها دو تا سه سانت فاصله بدین.

6. یک لایه ریواس اضافه کنید. سعی کنید از آب ریواس روی خمیر نریزید.

7. لبه های خمیر رو تا کنید.

8.  کمی از مخلوط تخم مرغ و آب رو با برس روی لبه ها بکشید و بعد روش کمی شکر بپاشید. 

9. گلت رو 15 دقیقه در یخچال بگذارید.

10. بعد به مدت 30 تا 40 دقیقه، تا زمانی که لبه های گلت طلایی شد بپزید. (بعد از 30 دقیقه حتما سر بزنید.)

 میتونین وقتی هنوز گرمه با بستنی وانیلی سرو کنید!😋






No comments