This buttery, flaky and easy to make tart crust, is perfect for any kind of filling of your choice!
Ingredients for a 9-inch tart:
- 11⁄4 cup flour
- pinch of salt
- 1⁄4 cup powdered sugar
- 6 tablespoons cold unsalted butter, cubed
- 1 egg yolk
- 2 tablespoons + 3 extra tablespoons ice-cold water
- 1 teaspoon vanilla extract
Instructions:
1. Sift flour, salt, and powdered sugar in a bowl and whisk them to combine.
2. Add the cubed pieces of cold butter. Then use your fingers to work the butter into the flour so you’ll end up with pea-sized pieces of butter. You have to work quickly so that the butter stays cold.
3. Whisk the egg yolk, vanilla extract, and 2 tablespoons ice-cold water in a separate bowl and add it to the flour and butter mixture.
4. Use a fork to distribute the liquid. Keep adding 1 tablespoon of water at a time and mixing until the dough starts to come together and you don't see any dry spots. You can test the dough by squeezing the dough pieces together, they should hold together.
5. Now bring the dough pieces together to form a ball, I like to knead it VERY lightly, just with my fingertips for maybe 10 seconds until it comes together and the water is distributed evenly in the dough. As soon as it comes together, stop, or you'll end up with a tough crust.
6. Wrap the dough in plastic wrap and refrigerate it for 1 hour.
7. After an hour, flour your work surface and rolling pin lightly. Roll out the dough to about 1/8 inch thick.
8. Then carefully transfer to a greased (I use butter) 9-inch tart pan, trim the edges. Use a fork and poke holes all around the bottom of crust.
9. Freeze it for 15 minutes before baking. Preheat your oven to 375 F while you are waiting.
10. Line your crust with parchment paper. Then fill it with pie weights or beans. Bake for 20 minutes.
11. Remove from the oven and remove the parchment paper and beans. Return it to the oven for 10 more minutes. Then set aside to cool down completely before adding any fillings.
12. Fill the crust with a sweet filling of your choice, like pastry cream! You can find the recipe for my Fruit Tart Recipe here.
Don't forget to watch the video here: ↓
طرز تهیه ی خمیر تارت
مواد لازم برای قالب 23 سانتی (9 اینچ)
- یک و یک چهارم پیمانه آرد
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم پیمانه پودر قند
- شش قاشق غذا خوری (85 گرم) کره ی سرد
- یک زرده تخم مرغ
- آب یخ پنج تا شش قاشق غذاخوری
- وانیل مایع یک قاشق چایخوری (میتونین نریزین یا از نصف قاشق چایخوری پودر وانیل استفاده کنید)
طرز تهیه:
1. آرد، نمک و پودر قند رو با هم الک و خوب مخلوط میکنیم. (اگر وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه کنید)
2. زرده تخم مرغ، وانیل مایع و دو قاشق از آب سرد رو با چنگال خوب مخلوط کنید و کنار دستتون بذارید.
2. کره ی سرد رو به مکعب های کوچیک تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید.
3. حالا تکه های کره رو داخل آرد بین دو انگشت فشار بدین تا کم کم تکه های کره به خورد آرد برن. باید این کار را سریع انجام بدین که کره آب نشه. انقد این کار را ادامه بدین تا مخلوط مثل آرد سوخاری بشه وکره ها به اندازه ی نخود یا کوچیکتر بشن ولی خیلی مخلوط نکنین که کره آب بشه و هیچی ازش توی خمیر معلوم نباشه.
4. مخلوط زرده تخم مرغ و آب رو به مواد اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید.
5. خمیر وقتی آماده ست که هیچ قسمتیش خشک خشک نباشه و وقتی قسمتیش رو برمیدارین و توی دستتون فشار میدین تیکه هاش به هم بچسبن. پس اگر بعد از اینکه زرده تخم مرغ و آب رو اضافه کردین دیدین هنوز خیلی خشکه و به هم نمیچسبه، یک قاشق غذاخوری از آب سرد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
انقدر اینکار رو تکرار کنید که همه جای آرد مرطوب بشه و بتونین خمیر رو توی دستتون جمع کنید و تیکه هاش رو به هم بچسبونید. برای من دو قاشق غذاخوری آب سرد کافی بود.
6. حالا با نوک انگشتامون خمیر رو خیلی کم در حد ده ثانیه ورز میدیم که فقط یک دست بشه. همین که خمیرتون یکدست شد دست نگه دارین.
7. خمیر رو به صورت یک دیسک دربیارین و داخل یک کیسه یا سلفون بپیچید و برای یک ساعت (یا تا سه روز) داخل یخچال بهش استراحت بدین.
8. بعد یک ساعت، سطح کار و وردنه تون رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو به اندازه ی قالب تارت پهن کنید (ضخامت 3 تا 4 میلیمتر) و با احتیاط به قالبتون (که از قبل چرب کردین) منتقل کنید.
9. روی تمام سطح خمیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید که موقع پخت پف نکنه.
10. حالا خمیر رو 15 دقیقه فریز کنید. اینکار باعث میشه خمیر حسابی سرد بشه و موقع پخت شکل خودش رو حفظ کنه. توی این مدت فر رو هم تا دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
11. حالا یه تیکه کاغذ روغنی بردارین و توی دست مچاله کنید که راحت تر بشه داخل خمیر قرارش داد. کاغذ رو روی خمیر بذارید و داخلش رو با لوبیا پر کنید، وزن لوبیاها باعث میشه خمیر توی فر پف نکنه. (بعد از استفاده لوبیاهارو توی یه پاکت بریزید و توی یخچال نگه دارید برای دفعه ی بعد.)
12. خمیر رو 20 دقیقه بپزید. بعد لوبیا و کاغذ روغنی رو بردارین و دوباره هفت تا ده دقیقه بپزید.
اجازه بدین تارت کاملا خنک شه و بعد با کرم یا کاستردی که دوست دارین داخلش رو پر کنید.
من از این خمیر برای تارت میوه ای استفاده کردم که اگه اینجا کلیک کنید دستورش رو میبینید!😊
اگه از رسپی من استفاده کردین میتونین منو توی اینستاگرام تگ کنید یا عکستون رو برام بفرستید! 💖😍
No comments