All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Pumpkin Bundt Cake | کیک کدو حلوایی




This pumpkin cake is one of my favorite fall recipes! It's so easy and makes the house smell amazing too! 🏠






Pumpkin Bundt Cake

Yields: one 9.75 × 3.38 inch bundt pan

Ingredients:


  • 3 cups of flour
  • ​1⁄2 tsp salt
  • 4 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp ground ginger
  • ​1⁄4 tsp ground nutmeg
  • 2 tsp cinnamon
  • 1 cup melted and cooled butter
  • 1 cup light brown sugar
  • 1 cup granulated sugar
  • 4 eggs at room temperature
  • 1 cup buttermilk, or whole milk at room temperature (You can make buttercream at home! Just add 1 tablespoon of lemon juice to 1 cup of milk and set it aside for 10 minutes and voila! 🥛 )
  • 2 cups of pumpkin puree
  • 2 tsp vanilla extract



Instructions:


  1. Preheat the oven to 350 F. Grease the bundt pan perfectly with butter, sprinkle a couple tablespoons of flour in the pan, rotate the pan allowing the flour to cover the entire interior of the pan. Invert the pan over the sink and tap out the excess.
  2. Whisk all the dry ingredients (flour, baking powder, baking soda, salt, ginger, nutmeg, cinnamon) together in a bowl and set aside.
  3. In a large bowl, add melted butter, brown sugar, and granulated sugar and beat on medium for a few minutes until well combined. 
  4. Add the eggs one at a time and mix well until incorporated. 
  5. Add pumpkin puree and vanilla extract and mix until combined.
  6. Mix in the dry ingredients in 3 parts, alternating with buttermilk beating well after each addition.
  7. Transfer the batter to the prepared pan and bake in the preheated oven for 60 to 65 minutes or until a toothpick comes out clean.
  8. Let the cake cool in the pan for 10 minutes and then invert it onto a plate or wire rack and cool completely. Dust with confectioners sugar.





کیک کدو حلوایی


مواد لازم:

(سایز قالب من 24.6 × 8.57 سانتی متره و نوع قالبم "باند" یا bundt هست، از همینا که وسطشون خالیه! میتونین هر قالبی که دارین استفاده کنید فقط بسته به سایز قالب مدت زمان پخت تغییر میکنه، مثلا برای کاپ کیک حدود 15 دقیقه کافیه!)

  • آرد 3 پیمانه
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • کره ی ذوب شده و سرد شده 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1 پیمانه
  • شکر سفید 1 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد در دمای محیط (یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال درشون بیارین)
  • باترمیلک یا اگه ندارین شیر، 1 پیمانه در دمای محیط
اگه به جای شیر از باترمیلک استفاده کنید کیکتون نرم تر و لطیف تر میشه، درست کردنش هم اصلا کاری نداره! کافیه یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه رو توی یک پیمانه شیر بریزید و اجازه بدین ده دقیقه بمونه، به این مخلوط شیر و آبلیمو که کمی هم بریده بریده میشه میگن "باترمیلک"! 🥛

  • پوره کدو حلوایی 2 پیمانه، برای درست کردن پوره کدو حلوایی، کدو ها رو بخارپز یا آب پز کنید و بعد داخل مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.
  • عصاره وانیل مایع 2 قاشق چایخوری یا یک قاشق چایخوری پودر وانیل

طرز تهیه:

  1.  تخم مرغ ها و شیر رو از یخچال دربیارین تا به دمای محیط برسند.
  2. فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین. قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد یکی دو قاشق آرد بپاشید. قالب رو خوب بچرخونید تا آرد به همه ی قسمت هاش بچسبه بعد برگردونین تا آردای اضافه ش خالی بشه.
  3. توی یک کاسه، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل، جوز هندی و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه ش کنین)
  4. کره ی ذوب شده و سرد شده و شکر قهوه ای و شکر سفید رو خوب با همزن بزنید تا مخلوط بشن.
  5. بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ   خوب با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره.
  6. پوره کدو حلوایی و وانیل مایع رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مایه ی یکدستی به دست بیاد.
  7. حالا آرد و باترمیلک (یا شیر) رو توی سه مرحله به مواد اضافه کنید. یعنی اول یک سوم آرد و شیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید، دوباره یک سوم تا همه ی مواد استفاده بشه. وقتی آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید چون کیک بافتش نرم نمیشه و ممکنه خیلی پف نکنه، همین که مواد یکدست شد کافیه.
  8. مایه کیک رو به قالبی که از قبل آماده کردیم منتقل میکنیم و توی فری که از قبل گرم شده به مدت 60 تا 65 دقیقه بپزید. ( بعد از یک ساعت با خلال دندون کیک رو چک کنید تا مطمئن بشید پخته)
  9. صبر کنید کیک داخل قالب 10 دقیقه خنک بشه بعد توی یک بشقاب برگردونین. اجازه بدین کیک کاملا خنک بشه بعد روش رو با پودر قند تزئین کنید.
نوش جان! 😋😍

اگه دسر و کیک با طعم کدو حلوایی دوست دارین حتما طرز تهیه ی پای کدو حلوایی رو هم اینجا ببینید!


_______________________________________

 سوالی دارید

میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا  در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖

No comments