It’s officially Fall!
What better way to start the season than baking an apple pie?! The combination of apples, cinnamon, sugar and butter with a flaky homemade pie crust is just the best!!Not to mention that your house will smell amazing afterwards..!
What better way to start the season than baking an apple pie?! The combination of apples, cinnamon, sugar and butter with a flaky homemade pie crust is just the best!!Not to mention that your house will smell amazing afterwards..!
Apple Pie Recipe
Ingredients for a 9-inch pie:
For the filling:
- 5 medium apples, peeled and thinly sliced (I used gala apples)
- 1⁄2 cup sugar
- 4 tablespoons cornstarch
- 2 tablespoons fresh lemon juice
- 2 teaspoon vanilla extract
- 1 tsp of cinnamon
- 1⁄4 teaspoon nutmeg
- Pinch of salt
- 1 tablespoon of butter (cut in small cubes)
For the crust:
- Find the recipe for this buttery and flaky crust here, and multiply it by 2.
Egg wash:
- 1 egg
- 2 tablespoons milk or cream
Instructions:
1. Make the pie crust with the recipe here. Multiply the recipe by 2. Divide the dough in half, wrap them tightly in plastic wrap and refrigerate for 2 hours or overnight.
2. Preheat the oven to 400F.
3. Make the filling by mixing apples, lemon juice, sugar, cornstarch, cinnamon, nutmeg and salt and vanilla in a bowl. Cover and refrigerate it.
4. On a lightly floured surface, roll out your pie crust to about 1/8" thick and larger than your pie dish. Lightly grease your pie dish with cooking spray or butter and transfer the dough to it. Trim the edges and refrigerate the crust until ready to use. (You want everything to be cold before baking.)
Roll out the second pie dough too and cut some strips for the lattice. Transfer them to a baking sheet lined with parchment paper and refrigerate until ready to use.
5. When the filling and the crust are chilled for about 30 minutes, take them out and start assembling.
Transfer filling into the pie crust. (Discard the liquid)
Add a few cubes of butter on top.
Arrange the lattice on top or any other decorations you would like.
Trim and seal the edges.
6. Freeze the dough for 10 minutes before baking. Then brush the lattice with the egg wash and sprinkle some sugar on it.
7. Bake at 400F for 20 minutes and then reduce the temperature to 350F and bake 30-40 minutes more or until the filling is bubbling.
If the edges of your pie are turning brown quickly, cover the top with a sheet of aluminum to make sure it doesn't burn.
8. Let it cool down in room temperature for about 2 hours before cutting into it to make sure that the filling is set and it's not too runny.
Can I reheat this pie?
Yes! Preheat the oven to 350, cover the pie dish with foil and heat it in the preheated oven for 10-15 minutes.
Enjoy! 🍎
بالاخره پاییز شد و چی بهتر از از اینکه فصل جدید رو با یه پای سیب خونگی خوشمزه شروع کنیم؟!
🍎🍁
ترکیب سیب و دارچین و شکر با یه خمیر ترد و کره ای میشه بهترین عصرونه ی پاییزی!
- مخلوط یک تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر
- کمی شکر
پای سیب
بالاخره پاییز شد و چی بهتر از از اینکه فصل جدید رو با یه پای سیب خونگی خوشمزه شروع کنیم؟!
🍎🍁
ترکیب سیب و دارچین و شکر با یه خمیر ترد و کره ای میشه بهترین عصرونه ی پاییزی!
مواد لازم: (برای ظرف پای به قطر 23 سانت)
برای خمیر پای:
- برای دیدن طرز تهیه ی خمیر پای اینجا کلیک کنید.رسپی خمیر پای بمون یک خمیر میده ولی ما دوتا میخوایم، یکی برای زیر مواد، یکی برای تزئینات روش. پس همه ی مواد رسپی خمیر پای را دو برابر کنید که کم نیاد.
برای داخل پای:
- سیب پوست گرفته و خرد شده 5 عدد متوسط
- شکر نصف پیمانه
- نشاسته ی ذرت 4 قاشق غذاخوری (به هیچ وجه نشاسته رو حذف نمیکنیم چون مواد داخل پای غلیظ نمیشه)
- آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل مایع 2 قاشق چایخوری یا 1 قاشق چایخوری پودر وانیل
- کره خرد شده یک قاشق غذاخوری
برای روی پای:
- مخلوط یک تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر
- کمی شکر
طرز تهیه:
1. اولین کاری که باید بکنیم درست کردن خمیره. دستورش رو میتونین اینجا ببینید.
یادتون نره مقدار مواد خمیر را دو برابر کنید تا بتونین روی پای رو هم باش تزئین کنید.
وقتی خمیر رو درست کردین نصفش کنید و هر کدوم رو توی پاکت یا سلفون بپیچید و بذارین 2 ساعت یا شب تا صبح توی یخچال باشه.
2. فر رو در دمای 200 درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.
3. مواد داخل پای یعنی سیب خرد شده، آبلیمو، نشاسته، شکر، دارچین، جوز هندی (در صورت تمایل)، نمک و وانیل رو توی یک کاسه با هم مخلوط کنید. سعی کنید خوب مخلوط کنید که نشاسته به همه جای مواد برسه. بعد مواد رو حدود 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. هدف از اینکار اینه که میوه ها قبل از پخت آب بندازن. بعد وقتی میخوایم مواد رو داخل پای بریزیم، این آب رو اضافه نمیکنیم.
4. توی مدتی که مواد داخل پای دارن استراحت میکنن، میریم سراغ خمیر.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید، یکی از خمیرهایی که درست کردید رو روی سطح آردی بذارین، روی خمیر هم کمی آرد بپاشین که به وردنه نچسبه و بعد خمیر رو به شکل دایره و به ضخامت حدود سه چهار میلیمترباز کنید. اندازه ی این دایره بستگی به سایز ظرفتون داره. ظرفی که من استفاده کردم 9 اینچ یا 23 سانتی متره. انقدری باز کنید که از لبه های ظرف یکی دو سانت بزرگتر باشه. (ظرف پای رو روی خمیر بگذارید و اندازه رو چک کنید.)
ظرف پای رو کمی با کره چرب کنید و خمیر پای رو به ظرف منتقل کنید و لبه های اضافه رو ببرید. بعد داخل یخچال بذارید تا خمیر خنک بشه.
ما میخوایم که همه چیز قبل از پختن سرد باشه. اگر خمیر گرم شده باشه، توی فر شکل خودش رو خوب حفظ نمیکنه.
حالا نصف دیگه ی خمیر رو هم وردنه میکنیم و با چاقو چندتا نوار میبریم.
روی یک سینی کاغذ روغنی بذارید (یا کمی آرد بپاشید) و نوار ها رو روش قرار بدین و توی یخچال بگذارید.
5. برای روی خمیر پای، یک تخم مرغ رو با دو قاشق شیر خوب با چنگال مخلوط کنید. به این مواد اصطلاحا میگن eggwash که با برس شیرینی پزی روی خمیر میمالن و باعث میشه خمیر بعد از پخت حسابی خوشرنگ و طلایی بشه.
6. خب حالا همه ی موادمون آماده ست.
7. مواد داخل پای رو با قاشق روی خمیر میریزیم. خیلی مهمه که آب میوه رو داخل خمیر اضافه نکنید و فقط خود سیب ها رو بریزید.
کره های خرد شده رو روی مواد داخل پای قرار بدین که خوش طمع تر بشه.
حالا نوارها رو از یخچال در میاریم و به صورت بافت روی پای میچینیم و لبه های اضافه رو میبریم.
حالا پای رو به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار میدیم تا حسابی سرد بشه.
بعد روی خمیر رو با برس به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و روش کمی شکر بپاشین.
8. پای رو 20 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید بعد دما رو تا 180 درجه سانتی گراد پایین بیارید و 30 تا 40 دقیقه دیگه اجازه بدید بپزه.
اگر حین پخت دیدین لبه ها و نوارهای روی پای داره زود تغییر رنگ میده و قهوه ای میشه، یک ورقه آلومینیوم روش قرار بدین که نسوزه.
وقتی که دیدین مواد داخل پای داره قل قل میکنه و لبه هاش هم خوب طلایی شده یعنی پای آماده ست.
9. اجازه بدین پای حدود دو ساعت در دمای محیط باشه تا حسابی خنک بشه و مواد داخلش خودشون رو بگیرن. اگر وقتی گرمه برش بدین مواد داخل پای میریزن بیرون و شکل خودشون رو حفظ نمیکنن.
میتونیم پای سیب رو دوباره گرم کنیم؟
اگه پای اضافه اومد و گذاشتین توی یخچال، میتونین روز بعد دوباره گرمش کنید.
روی پای فویل بپیچید که موقع گرم کردن خشک نشه.
فر رو روی دمای 180 درجه بذارید و وقتی که گرم شد پای رو حدود 10 دقیقه داخل فر قرار بدین.
نوش جان!💖🍎
4. توی مدتی که مواد داخل پای دارن استراحت میکنن، میریم سراغ خمیر.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید، یکی از خمیرهایی که درست کردید رو روی سطح آردی بذارین، روی خمیر هم کمی آرد بپاشین که به وردنه نچسبه و بعد خمیر رو به شکل دایره و به ضخامت حدود سه چهار میلیمترباز کنید. اندازه ی این دایره بستگی به سایز ظرفتون داره. ظرفی که من استفاده کردم 9 اینچ یا 23 سانتی متره. انقدری باز کنید که از لبه های ظرف یکی دو سانت بزرگتر باشه. (ظرف پای رو روی خمیر بگذارید و اندازه رو چک کنید.)
ظرف پای رو کمی با کره چرب کنید و خمیر پای رو به ظرف منتقل کنید و لبه های اضافه رو ببرید. بعد داخل یخچال بذارید تا خمیر خنک بشه.
ما میخوایم که همه چیز قبل از پختن سرد باشه. اگر خمیر گرم شده باشه، توی فر شکل خودش رو خوب حفظ نمیکنه.
حالا نصف دیگه ی خمیر رو هم وردنه میکنیم و با چاقو چندتا نوار میبریم.
روی یک سینی کاغذ روغنی بذارید (یا کمی آرد بپاشید) و نوار ها رو روش قرار بدین و توی یخچال بگذارید.
5. برای روی خمیر پای، یک تخم مرغ رو با دو قاشق شیر خوب با چنگال مخلوط کنید. به این مواد اصطلاحا میگن eggwash که با برس شیرینی پزی روی خمیر میمالن و باعث میشه خمیر بعد از پخت حسابی خوشرنگ و طلایی بشه.
6. خب حالا همه ی موادمون آماده ست.
لایه ی زیر پای توی ظرفه و حسابی خنک شده.
مواد داخل پای مدتی توی یخچال بودن.
نوار های روی پای آماده و توی یخچالن.
مخلوط تخم مرغ هم برای روی خمیر آماده ست.
کمی شکر هم میذاریم دم دستمون که آخری بپاشیم روی پای.
7. مواد داخل پای رو با قاشق روی خمیر میریزیم. خیلی مهمه که آب میوه رو داخل خمیر اضافه نکنید و فقط خود سیب ها رو بریزید.
کره های خرد شده رو روی مواد داخل پای قرار بدین که خوش طمع تر بشه.
حالا نوارها رو از یخچال در میاریم و به صورت بافت روی پای میچینیم و لبه های اضافه رو میبریم.
حالا پای رو به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار میدیم تا حسابی سرد بشه.
بعد روی خمیر رو با برس به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و روش کمی شکر بپاشین.
8. پای رو 20 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید بعد دما رو تا 180 درجه سانتی گراد پایین بیارید و 30 تا 40 دقیقه دیگه اجازه بدید بپزه.
اگر حین پخت دیدین لبه ها و نوارهای روی پای داره زود تغییر رنگ میده و قهوه ای میشه، یک ورقه آلومینیوم روش قرار بدین که نسوزه.
وقتی که دیدین مواد داخل پای داره قل قل میکنه و لبه هاش هم خوب طلایی شده یعنی پای آماده ست.
9. اجازه بدین پای حدود دو ساعت در دمای محیط باشه تا حسابی خنک بشه و مواد داخلش خودشون رو بگیرن. اگر وقتی گرمه برش بدین مواد داخل پای میریزن بیرون و شکل خودشون رو حفظ نمیکنن.
میتونیم پای سیب رو دوباره گرم کنیم؟
اگه پای اضافه اومد و گذاشتین توی یخچال، میتونین روز بعد دوباره گرمش کنید.
روی پای فویل بپیچید که موقع گرم کردن خشک نشه.
فر رو روی دمای 180 درجه بذارید و وقتی که گرم شد پای رو حدود 10 دقیقه داخل فر قرار بدین.
نوش جان!💖🍎
No comments