I know this may look like it's a lot of work, but you don't need anything fancy for this classic Cake Roll!
It's filled with whipped cream and strawberries (which you can totally skip or use bananas instead) and it's so fluffy that you feel like you're eating clouds!
Ingredients:
- Eggs 4
- Sugar ¼c + 1tbsp
- Vanilla 2tsp
- Vegetable Oil 2tbsp
- Honey 1tbsp
- Flour ¼c
- Cornstarch ¼c
- Powdered sugar for dusting
✨ for the filling you'll need:
- Heavy whipping cream 8oz
- Sugar 2tbsp
- Vanilla 1 tsp
- Strawberries
Instructions:
- Preheat the oven to 350F. Grease and line an 11x15” baking sheet
- Separate the eggs and add ¼ c sugar to the yolks
- Beat for 4 mins until pale. then add vanilla, oil and honey and mix.
- Sift flour and cornstarch into the bowl and fold slowly
- Whip the whites until foamy, gradually add 1 tbs sugar and keep beating until stiff peaks form
- Fold the egg whites in the batter in 3 additions, try to keep as much air as possible
- Transfer to the baking sheet, smooth the top, lift and drop the pan onto the counter twice to get air bubbles out
- Bake for 10-15 mins until golden brown
- Dust a piece of parchment paper with powdered sugar and invert the cake onto it
- Remove the parchment paper on top and roll the cake
- Let it cool down
- Beat heavy cream, vanilla and sugar until peaks form
- unroll and spread with whipped cream and add strawberries
- Roll back up and refrigerate for 1 hour before serving
- decorate with more whipped cream and strawberries
طرز تهیه ی رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک چهارم پیمانه و 1 ق غ
وانیل 2 قاشق چایخوری
روغن 2 ق غ
عسل 1 ق غ
آرد یک چهارم پ
نشاسته ذرت یک چهارم پ
خامه فرم گرفته
فر رو تا دمای 180 گرم کنید
سینی فر 30 در 40 سانتی را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید
زرده و سفیده ها رو جدا کنید
یک چهارم پ شکر به زرده ها اضافه کنید و 4 دقیقه بزنید تا کمرنگ شه
وانیل، روغن و عسل رو اضافه کنید
آرد و نشاسته رو توی ظرف الک کنید و به آرامی و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابه
سفیده ها رو کمی بزنید تا کف کنه بعد یک قاشق شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنه و حجمش زیاد بشه
سفیده رو در سه مرحله به بقیه مواد اضافه و آروم مخلوط کنید زیاد هم نزنید وگرنه پف نمیکنه
مواد رو به سینی منتقل کنید و یکی دوبار سینی رو بلند کنید و آروم روی سطح کار بزنید تا حباب های اضافی خارج بشه
ده تا پانزده دقیقه بپزید، رولت سریع میسوزه پس بعد از هفت هشت دقیقه بش سر بزنید
روی یک کاغذ روغنی پودر قند الک کنید و کیک رو به آرومی روی کاغذ برگردونید
کاغذ روغنی ای که به کیک چسبیده رو جدا کنید
رول کنید بذارین کاملا خنک بشه
کیک رو باز کنید خامه و اگه دوست دارین موز یا توت فرنگی اضافه کنید و دوباره رول کنید
اجازه بدین حداقل 1ساعت در یخچال بمونه، بعد میتونین روش رو دوباره با خامه و میوه ی بیشتر تزئین کنید و سرو کنید!☺️
شکر یک چهارم پیمانه و 1 ق غ
وانیل 2 قاشق چایخوری
روغن 2 ق غ
عسل 1 ق غ
آرد یک چهارم پ
نشاسته ذرت یک چهارم پ
خامه فرم گرفته
فر رو تا دمای 180 گرم کنید
سینی فر 30 در 40 سانتی را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید
زرده و سفیده ها رو جدا کنید
یک چهارم پ شکر به زرده ها اضافه کنید و 4 دقیقه بزنید تا کمرنگ شه
وانیل، روغن و عسل رو اضافه کنید
آرد و نشاسته رو توی ظرف الک کنید و به آرامی و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابه
سفیده ها رو کمی بزنید تا کف کنه بعد یک قاشق شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنه و حجمش زیاد بشه
سفیده رو در سه مرحله به بقیه مواد اضافه و آروم مخلوط کنید زیاد هم نزنید وگرنه پف نمیکنه
مواد رو به سینی منتقل کنید و یکی دوبار سینی رو بلند کنید و آروم روی سطح کار بزنید تا حباب های اضافی خارج بشه
ده تا پانزده دقیقه بپزید، رولت سریع میسوزه پس بعد از هفت هشت دقیقه بش سر بزنید
روی یک کاغذ روغنی پودر قند الک کنید و کیک رو به آرومی روی کاغذ برگردونید
کاغذ روغنی ای که به کیک چسبیده رو جدا کنید
رول کنید بذارین کاملا خنک بشه
کیک رو باز کنید خامه و اگه دوست دارین موز یا توت فرنگی اضافه کنید و دوباره رول کنید
اجازه بدین حداقل 1ساعت در یخچال بمونه، بعد میتونین روش رو دوباره با خامه و میوه ی بیشتر تزئین کنید و سرو کنید!☺️
No comments