What I love about this carrot cake is that it tastes even better the next day! And, if you are not going to eat all of it at once, you can wrap it tightly in plastic wrap and cover it with aluminum foil and freeze it!
So you can have carrot cake whenever you want! 😃
Ingredients:
For the Cake
- 2 Eggs (room temperature)
- ½ cup Sugar
- 1 teaspoon vanilla extract
- ½ cup of vegetable oil
- Zest of 1 orange
- 1 ¼ cup flour
- 2 teaspoons baking powder
- ½ teaspoon salt
- 1½ cup grated carrots
- ½ cup chopped walnuts
- ¼ cup raisins
- 2 teaspoons cinnamon
- ¼ teaspoon ground cardamom
- ¼ teaspoon ground nutmeg
- 4 oz Cream cheese, you can use low fat ( at room temperature)
- 1½ cup Heavy whipping cream
- ¼ powdered sugar*
- 1 teaspoon vanilla extract
Instructions:
For the Cake:
- Preheat the oven to 350 degrees Fahrenheit. Butter and line a 9 inch round cake pan.
- Soak raisins in warm water for 15 minutes and drain.
- Place walnuts and raisins in a bowl and add one tablespoon of flour to them and mix until they are coated with flour. This prevents sinking to the bottom.
- Beat sugar, eggs and vanilla extract with an electric mixer for 3 minutes until it is pale and creamy.
- With the mixer on, gradually add vegetable oil.
- Add the orange zest and mix.
- Sift all the dry ingredients together (flour, salt, baking powder, cinnamon, cardamom, nutmeg) and add to the batter and fold with a spatula.
- Add walnut and raisins (that are coated in flour) and grated carrots and fold until just mixed. (Do not over-mix)
- Bake in the preheated oven for around 30-40 minutes or until a toothpick comes out clean.
- Allow cake to cool completely before frosting.
- I also decorated the sides with some finely chopped walnuts.
For the Cream Cheese Frosting:
- Beat cream cheese (room temperature) and powdered sugar until creamy and smooth.
- Slowly add the heavy whipping cream and mix.
- Continue mixing until the cream is whipped and you can see some stiff peaks.
- Add vanilla.
- Use food coloring to make different colors of frosting and decorate your cake with them.
Don't forget to watch the video at the end of this post!☺
*Note: This frosting is not very sweet. If you prefer a very sweet frosting, add ½ cup powdered sugar instead of ¼ cup.
کیک هویج و گردو
این کیک هویج، پر از دارچین و هل و گردو و کشمشه! شکرش هم خیلی زیاد نیست چون کشمش و هویج خودشون به تنهایی شیرین هستن.
روی کیک رو هم با یه کرم پنیر خامه ای خیلی خوشمزه تزئین کردم. شما میتونین با خامه تزئین کنید یا اصلا هیچی روش نزنید، ساده ش هم خیلی خوشمزس! ولی خب من میخواستم تو عکس خوشگلتر باشه 😃
روی کیک رو هم با یه کرم پنیر خامه ای خیلی خوشمزه تزئین کردم. شما میتونین با خامه تزئین کنید یا اصلا هیچی روش نزنید، ساده ش هم خیلی خوشمزس! ولی خب من میخواستم تو عکس خوشگلتر باشه 😃
این کیک از اون مدلاست که هر چی میگذره خوشمزه تر میشه! پس اگه برای مهمون میخواین درست کنین با خیال راحت روز قبل درستش کنید و روش رو سلفون بکشید و بذارید توی یخچال.
اگه نمیخواین همه ی کیک رو توی چند روز بخورین میتونین فریزش کنید. یعنی بعد از اینکه کیک حسابی خنک شد توی دو لایه سلفون بپیجیدش بعد هم دورش رو فویل بپیچید و بذارین توی فریزر. اینجوری اگه یک ماه دیگه هم هوس کیک هویج کردین دیگه دردسر از اول درست کردن ندارین! فقط یه روز قبل از فریزر در بیارین و توی یخچال بذارید تا یخش باز بشه.
مواد لازم برای کیک هویج
تخم مرغ 2 عدد در دمای محیط (نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال دربیارین)
شکر نصف پیمانه
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری (اگه پودری دارین نصف قاشق بریزید)
روغن مایع نصف پیمانه
رنده پوست یک پرتقال
آرد 1 و ¼ پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
هویج رنده شده یک و نیم پیمانه (میتونین هویج هارو به جای رنده، بریزید توی غذاساز و ریز خردشون کنین)
گردو خرد شده نصف پیمانه
کشمش یک چهارم پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری (اگه طعم دارچینِ زیاد دوست ندارین یک قاشق بریزید)
هل آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری (اگه ندارین حذفش کنید)
شکر نصف پیمانه
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری (اگه پودری دارین نصف قاشق بریزید)
روغن مایع نصف پیمانه
رنده پوست یک پرتقال
آرد 1 و ¼ پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
هویج رنده شده یک و نیم پیمانه (میتونین هویج هارو به جای رنده، بریزید توی غذاساز و ریز خردشون کنین)
گردو خرد شده نصف پیمانه
کشمش یک چهارم پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری (اگه طعم دارچینِ زیاد دوست ندارین یک قاشق بریزید)
هل آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری (اگه ندارین حذفش کنید)
مواد لازم برای کرم پنیر خامه ای:
پنیر خامه ای 115 گرم در دمای محیط
خامه فرم گرفته 2 و نیم پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ی کیک:
فر رو تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالبتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین. من قالب گرد 23 سانتی استفاده کردم. میتونین هر قالبی که میخواین استفاده کنید ولی فقط نصف قالب رو از مایه کیک بریزید و تا بالای قالب پرش نکنید.
کشمش هارو برای حدود 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. بعد آبکش کنید. اگه کشمش هارو از قبل خیس نکنید و همینجوری توی کیک بریزید، رطوبت کیک رو میگیرن و کیکتون خشک میشه.
گردو و کشمش ها رو توی یک کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا روی کشمش ها و گردو ها یک لایه آرد باشه. اینجوری توی کیک غرق نمیشن و نمیرن ته قالبتون!
تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه نکنید، به آردتون اضافه ش کنید)
حالا کم کم روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید.
رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد خشک (آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، هل آسیاب شده و جوز هندی) رو با هم الک کنید، به مواد اضافه کنید و خیلی آروم هم بزنید (بدون همزن). زیاد هم نزنید وگرنه کیک پف نمیکنه، همین که مواد با هم مخلوط بشن کافیه.
حالا هویج رنده شده و کشمش و گردو رو اضافه کنید و چند بار با قاشق هم بزنید که خوب توی کیک پخش بشن.
کیک رو توی فری که از قبل گرم شده برای 30 تا 40 دقیقه یا تا وقتی که وقتی خلال دندون میزنید تمیز بیرون بیاد بپزید.
اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد با کرم پنیر خامه ای تزئین کنید.
من دور کیک رو هم با گردوی خرد شده تزئین کردم.
طرز تهیه کرم پنیر خامه ای:
پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست بشه. قبل از اینکه خامه رو اضافه کنید بچشید و اگه شکر بیشتر دوست داشتین اضافه کنید.
خامه زده شده و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
میتونین به این کرم رنگ خوراکی اضافه کنید و برای تزئین کیک ها استفاده کنید.
برای اینکه بهتر متوجه روند کار بشین ویدیوشو اینجا ↓ نگاه کنید. 😊
خامه فرم گرفته 2 و نیم پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ی کیک:
فر رو تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالبتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین. من قالب گرد 23 سانتی استفاده کردم. میتونین هر قالبی که میخواین استفاده کنید ولی فقط نصف قالب رو از مایه کیک بریزید و تا بالای قالب پرش نکنید.
کشمش هارو برای حدود 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. بعد آبکش کنید. اگه کشمش هارو از قبل خیس نکنید و همینجوری توی کیک بریزید، رطوبت کیک رو میگیرن و کیکتون خشک میشه.
گردو و کشمش ها رو توی یک کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا روی کشمش ها و گردو ها یک لایه آرد باشه. اینجوری توی کیک غرق نمیشن و نمیرن ته قالبتون!
تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه نکنید، به آردتون اضافه ش کنید)
حالا کم کم روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید.
رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد خشک (آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، هل آسیاب شده و جوز هندی) رو با هم الک کنید، به مواد اضافه کنید و خیلی آروم هم بزنید (بدون همزن). زیاد هم نزنید وگرنه کیک پف نمیکنه، همین که مواد با هم مخلوط بشن کافیه.
حالا هویج رنده شده و کشمش و گردو رو اضافه کنید و چند بار با قاشق هم بزنید که خوب توی کیک پخش بشن.
کیک رو توی فری که از قبل گرم شده برای 30 تا 40 دقیقه یا تا وقتی که وقتی خلال دندون میزنید تمیز بیرون بیاد بپزید.
اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد با کرم پنیر خامه ای تزئین کنید.
من دور کیک رو هم با گردوی خرد شده تزئین کردم.
طرز تهیه کرم پنیر خامه ای:
پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست بشه. قبل از اینکه خامه رو اضافه کنید بچشید و اگه شکر بیشتر دوست داشتین اضافه کنید.
خامه زده شده و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
میتونین به این کرم رنگ خوراکی اضافه کنید و برای تزئین کیک ها استفاده کنید.
برای اینکه بهتر متوجه روند کار بشین ویدیوشو اینجا ↓ نگاه کنید. 😊
No comments