Who else loves the smell of freshly baked banana bread?!🙋🏻
This healthy banana bread is made with whole wheat flour and sweetened with honey and dates and is my favorite breakfast! It's super moist and tasty and is perfect with a cup of coffee in the morning!
This healthy banana bread is made with whole wheat flour and sweetened with honey and dates and is my favorite breakfast! It's super moist and tasty and is perfect with a cup of coffee in the morning!
Ingredients:
- 1½ cup mashed bananas (about 2-3 Ripe bananas)
- ½ cup vegetable oil
- 2 eggs
- 1 teaspoon vanilla extract
- 2 tablespoons honey
- ½ cup milk
- 10 pitted Deglet Noor dates
- 13/4 cup whole wheat flour
- 1 teaspoon baking soda (NOT baking powder)
- ½ teaspoon salt
- 1 teaspoon cinnamon
Instructions:
1. Preheat the oven to 350 F and line or grease a 9 x 5 inch loaf pan.
2. Now we prepare the dates.
- If you use "Deglet Noor" dates or any kind of dates that are dry, you should first pour some boiling water on them and let them sit for around 20 minutes (while you're preparing the batter). After 20 minutes, cut them into small pieces.
- If you have "Medjool" dates, they are already soft and there is no need to add water to them before. But, these kind of dates are often sweeter and larger than the deglet noor ones. So, I would add less (around 6-7 instead of 10) but if you like a sweet cake add 10!
3. Mix the dry ingredients (flour, salt, baking soda, cinnamon) together in a bowl and set aside.
4. In a large bowl, mash the bananas and measure them to make sure they're around 1½ cup.
5. Add eggs and whisk very well.
6. Now add the rest of the wet ingredients: oil, milk, honey and vanilla extract. Mix very well.
7. Add the dry ingredients and with a spatula or a spoon, gently fold them in. Do not over mix.
8. Fold in the dates.
9. Transfer the batter to your pan and bake in the preheated oven for about 40-50 minutes or until a toothpick comes out clean. I always check on it after 35 minutes to make sure that I don't over-bake it. If the top is getting too brown but the center is not done yet, simply place a piece of aluminum foil on top of the pan and continue baking until it's done.
Enjoy!
🌹
کیک موز یا نان موز یکی از صبحانه های مورد علاقه ی منه که صبح با قهوه یا چایی خیلی میچسبه!😋 همونجوری سردشم خوشمزه میشه اما اگه بیست ثانیه توی ماکروفر گرم کنید دیگه عاالی میشه!
برای این کیک آرد سبوس دار استفاده میکنیم و شکر سفید یا قهوه ای هم نداره و کمی سالمتره!
برای این کیک آرد سبوس دار استفاده میکنیم و شکر سفید یا قهوه ای هم نداره و کمی سالمتره!
نان موز و خرما
مواد لازم:
این مواد برای یک قالب مستطیلی حدود 23 در 13 سانتی (9 در 5 اینچ) هست.
- موز رسیده ی له شده 1 و نیم پیمانه (حدود دو و نیم تا سه موز متوسط)
باید حتما از موز رسیده استفاده کنید. هر چی موز رسیده تر و روی پوستش لک های قهوه ای بیشتر باشه کیکتون شیرینتر و خوشمزه تر میشه. بعدم چون این کیک مقداری از رطوبتشو از موز میگیره اگه سفت و نرسیده باشن کیک هم خشک میشه.
- روغن مایع نصف پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- وانیل مایع 1 قاشق چایخوری ( اگر پودر وانیل استفاده میکنید نصف قاشق بریزید)
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- شیر نصف پیمانه
- خرمای خشک 10 عدد
- آرد سبوس دار یک و سه چهارم پیمانه (اگه آرد سبوس دار ندارین میتونین آرد سفید استفاده کنید اما بافتش کمی تغییر میکنه.)
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری (دقت کنید که به جاش بیکینگ پودر نریزید!)
- نمک نصف قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. اول از همه فر رو در دمای 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشه. قالب کیک رو هم کاغذ روغنی بندازید یا چرب کنید و کنار بگذارید.
2. حالا خرما رو آماده میکنیم:
اگه از خرمای خشک استفاده میکنید، باید روشون آب جوش بریزید و اجازه بدین 20 دقیقه تا نیم ساعت بمونن تا حسابی نرم بشن. اگه اینکارو نکنید کیکتون خشک میشه.
بعد از 20 دقیقه از توی آب در میاریم و ریزشون میکنیم و کنار میگذاریم.
ولی اگه از خرمای تازه استفاده میکنید (از همونا که رنگشون تیره ست) میتونین همونجوری ریز ریزشون کنید و نیازی به از قبل خیس کردن ندارن کنید. فقط این خرماها معمولا شیرینتر از خرمای خشکن، پس میتونین کمتر استفاده کنید، مثلا حدود 6 یا 7 تا به جای 10 تا. ولی بازم دست خودتونه میتونین کمتر یا بیشتر بریزید.
3. مواد خشک (آرد، نمک، جوش شیرین و دارچین و پودر وانیل اگر استفاده میکنید) را خوب با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
4. توی یک کاسه ی بزرگ، دوتا موز رسیده رو با چنگال حسابی له کنید تا مثل پوره بشه. بعد مقدارش رو اندازه بگیرید اگه یک و نیم پیمانه بود که کافیه اگه کمتر بود باز هم اضافه کنید تا به یک و نیم پیمانه برسید.
5. تخم مرغ هارو اضافه کنید و با ویسک یا چنگال خوب مخلوط کنید.
6. حالا شیر، روغن، عسل و وانیل مایع را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
7. مواد خشک رو به مایه ی کیک اضافه کنید و با یک قاشق به آرامی مخلوط کنید. زیاد هم نزنید همین که چند دور هم زدین و مواد با هم مخلوط شدن کافیه. (اگه زیاد هم بزنید کیکتون سفت میشه)
8. خرماهای خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
9. مواد رو به قالب منتقل کنید و برای حدود 40 تا 50 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون تمیز بیرون بیاد بپزید. کیک موز رو نباید زیادی بپزید چون خیلی خشک میشه. برای همین من بعد از نیم ساعت ده دقیقه یه بار بهش سر میزنم و به محض اینکه دیدم پخته از فر درش میارم.
اگه بعد از حدود 40 دقیقه دیدین داخل کیکتون نپخته ولی روش داره زیادی برشته میشه، یک تیکه فویل روی کیک بذارید، اینجوری دیگه روش بیشتر تیره نمیشه ولی داخلش به پختن ادامه میده!
نوش جان! 😋😍
نوش جان! 😋😍
No comments