All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Shortbread Cookies with Strawberry Jam Filling | شرت برد کوکی با مربای توت فرنگی

shortbread cookies strawberry jam filling

Buttery, melt in your mouth shortbread cookies filled with strawberry jam?!🍓 Yes, please!

These cookies are super easy to make! You only need a few ingredients which you probably already have! I love to have them with a cup of tea in the afternoon, they smell so good and taste so delicious that you keep reaching for another one!



Ingredients: (yield: 24 individual cookies)


Shortbread Cookies:
  • 1 cup flour
  • 2 tablespoons cornstarch
  • Pinch of salt
  • ½ cup room temperature butter
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 3 tablespoons powdered sugar

Filling:
  • Strawberry preserves or jam (I used store bought but you can definitely use homemade)


Instructions:


1. In a small bowl, whisk flour, cornstarch, and salt together and set aside.
2. Beat the butter (The butter has to be soft) until it is creamy and smooth, about 2 minutes.
3. Add sugar and mix until well combined, then add vanilla extract and mix again.
4. Now add your dry ingredients (flour, salt, cornstarch) and beat for a few seconds until the flour is just combined and forms a dough. Do not over mix!
5. Transfer the dough onto a parchment paper and place another sheet of parchment paper on top of it so that the rolling pin doesn't stick to the dough.
6. Roll out the dough to about 6 mm or 1/4 inch thick.
7. Now refrigerate it (with the parchment paper) for about 30 minutes or until it is firm. 
8. After it's chilled, use your favorite cookie cutter to cut out your cookies. For half of them, use a smaller cookie cutter and cut out the center. (I used a piping tip instead of a cookie cutter!)
9. Line a baking sheet with parchment paper and gently place the cookies on it. These cookies are very soft and fragile so be very gentle! 
(whenever you feel like the dough is becoming too soft and warm, roll it out again between two parchment papers and refrigerate until it's firm again.)
10. Now we refrigerate the cookies for about 15 minutes.
11. In the meantime preheat the oven to 350 degrees F.
12. Bake the cookies for 10-15 minutes or until the edges are slightly browned.
Let them cool down on the baking sheet for about 5 minutes and then transfer to a wire rack for them to cool down.

Assembling:

Dust the cookies with centers cut out with powdered sugar.
Spread about a teaspoon of strawberry jam (or any jam really!) on each whole cookie and assemble.

Can I freeze these cookies?


Yes! After you cut out the cookies, let them chill in the fridge until firm, then transfer them to a zipper bag or a container and freeze them for up to 3 months! Whenever you want a shortbread cookie, just take out one, let it sit for a while and defrost a bit until your oven is preheating and then bake it! 😋

You can even freeze them AFTER you bake them, but I think they taste better if you freeze the dough instead!

Don't forget to watch the video here!☺
If you used my recipe, feel free to tag me or message me on Instagram @bakingistherapy! 
🌹 



شرت برد کوکی با مربای توت فرنگی



‎شرت برد کوکی، یه شیرینی خیلی خوشمزه با طعم کره است که میتونین برای مناسبت های مختلف مثل عید نوروز، تولد یا اصلا برای دل خودتون درست کنید!💗 این کوکی رو میشه با پودر قند، شکلات یا مرباهای مختلف تزیین کرد که من تصمیم گرفتم وسطش مربای توت فرنگی اضافه کنم!🍓

مواد لازم برای شرت برد کوکی: 


با این مقدار مواد حدود 24 تا دونه کوکی به دست میاد که وقتی ساندویچشون کنید میشه 12 تا شیرینی. (البته به اندازه ی قالبتون هم بستگی داره)


  • آرد یک پیمانه
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  • کره در دمای محیط نصف پیمانه یا 115 گرم 
  • وانیل مایع یک قاشق چایخوری (اگه پودر وانیل استفاده میکنید نصف قاشق چایخوری بریزید)
  • پودر قند سه قاشق غذاخوری

برای داخل کوکی:


مربای توت فرنگی، من مربای آماده از بیرون خریدم ولی شما میتونین از مربای خانگی استفاده کنید. فقط باید سفت و مثل مارمالاد باشه و آبکی نباشه. اگه مربای معمولی دارین، کمی از توت فرنگی هاش رو جدا کنید و داخل مخلوط کن چندتا پالس بزنید تا پوره بشه.
در ضمن مجبور نیستین حتما از توت فرنگی استفاده کنید با هر مربایی خوشمزه میشه!😋

طرز تهیه:


1. اول آرد و نشاسته و نمک رو توی یک کاسه بریزید و با ویسک یا چنگال خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه پودر وانیل استفاده میکنید الان اضافه کنید)
2. حالا کره ای که از قبل بیرون گذاشتیم و نرم شده رو توی یک کاسه ی دیگه با همزن برقی حسابی میزنیم (حدود یکی دو دقیقه) تا کمرنگ و یک دست بشه.
3. پودر قند رو به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط بشن.
4. اگر وانیل مایع استفاده میکنید به کره و شکر اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید. 
5. حالا مواد خشک (آرد، نمک، نشاسته ذرت) رو اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. توی این مرحله زیاد نباید هم بزنید وگرنه کوکی هاتون سفت میشه. در حد چند ثانیه که آرد و کره خوب با هم مخلوط بشن و یه خمیر به دست بیاد کافیه.
6. حالا خمیر رو جمع کنید و به صورت دیسک در بیارید و روی یک کاغذ روغنی بذارید. یک کاغذ روغنی دیگه هم روی خمیر قرار بدین، چون این خمیر چسبناکه برای وردنه کردنش باید بین دو تا کاغذ باشه وگرنه خراب میشه.
خمیر رو وردنه کنید تا جایی که ضخامتش حدود 6 میلیمتر یا یک چهارم اینچ بشه.
7. حالا همینجوری که خمیر بین دو تا کاغذه آروم به یک سینی منتقلش کنید و توی یخچال بگذارید تا خودشو بگیره. حدود نیم ساعت کافیه.
8. خمیر رو از توی یخچال در بیارین، کاغذ روغنی رویی رو جدا کنید و با هر قالبی که دوست دارین خمیر رو قالب بزنید. فقط حواستون باشه که یک قالب کوچیک تر هم لازم دارین که داخل نصف شیرینی ها رو از اون بزنید. من برای دایره ی وسطش از گردی سر قیف استفاده کردم.
بعد که همه ی خمیر رو قالب زدین اضافه هاشو دوباره جمع کنید، بین دو تا کاغذ روغنی بذارید وردنه کنید و اجازه بدین داخل یخچال سفت بشه تا بشه دوباره قالب زد. 
(کلا این خمیر سریع نرم میشه و نمیشه باش کار کرد، مخصوصا اگه هوا گرم باشه. ولی اصلا اشکال نداره تا دیدین خیلی نرم و چسبناک شد یه ربع بذارین توی یخچال و دوباره ادامه بدین.)
9. با احتیاط کوکی ها رو به سینی فر که کاغذ روغنی انداختین منتقل کنید و دوباره اجازه بدین حدود 15 دقیقه توی یخچال خودشونو بگیرن. (اگه این مرحله رو انجام ندیم کوکی ها وا میرن)
توی این مدت فرتون رو در دمای 170 درجه سانتی گراد قرار بدین تا گرم بشه.
10. وقتی هم فر گرم شد هم کوکی ها خودشونو گرفتن، به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا وقتی که دور و زیر کوکی ها طلایی بشه بپزید.
همیشه اول یه دونه شیرینی رو امتحانی بذارید توی فر و زمان بگیرید ببینید چقد طول میکشه تا بپزه، اینجوری خیالتون راحته که یه دفعه همشون با هم خراب نمیشن. چون یه کم کمتر بپزن مزه آرد و خامی میدن و طولانی هم بشه میسوزن پس حتما اول امتحان کنید.
11. وقتی از فر درآوردین اصلا بشون دست نزنید چون خیلی نرم و شکننده ن. اجازه بدین 5 دقیقه روی سینی فر خنک بشه بعد به یک ظرف دیگه منتفل کنید و اجازه بدین کاملا خنک بشن. (اگه نمیخواین همون روز مصرفشون کنید، میتونین توی یک ظرف در دار و داخل یخچال نگه داری کنید.)
12. بعد از اینکه حسابی خنک شدن، روی اون سری از کوکی ها که وسطشون رو هم قالب زدیم پودر قند بپاشین و نصف بقیه کوکی ها که کامل هستن رو برگردونید و روشون حدود یک قاشق چایخوری مربا بذارید و کوکی ها رو ساندویچ کنید!

به نظر من این شیرینی ها وقتی میرن تو یخچال و سرد میشن خوشمزه ترن! پس اگه میخواین برای مهمون درست کنید سعی کنید چند ساعت قبل آماده باشه که حسابی خنک بشه و طعمش بهتر بشه.

نشاسته ذرت همون آرد ذرته؟

نه، آرد ذرت از آسیاب کردن دونه های ذرت خشک به دست میاد اما برای نشاسته ی ذرت، اون ها رو خیس میکنند و شیره شون رو جدا میکنند و بعد به صورت پودر در میارن. نشاسته ی ذرت باعث غلیظ شدن بعضی دسرها مثل پودینگ میشه که اینجا دستورش رو براتون گذاشتم. اما توی شیرینی ها باعث لطافت و نرمیشون میشه. 


آیا میشه خمیر رو فریز کرد؟

بله! میتونین خمیر شیرینی ها رو آماده کنید، قالب بزنید و بعد از اینکه توی یخچال خودشون رو گرفتن توی یک کیسه ی زیپ لاک یا ظرف دربسته بذارینشون و تاریخ بزنید و توی فریزر نگه دارین. این خمیر تا سه ماه توی فریزر سالم میمونه! اینجوری اگه یه موقع هوس یه دونه شیرینی کردین، میتونین خیلی راحت یکیشو از فریزر در بیارین، تا وقتی که فرتون گرم میشه اجازه بدین خنک بشه و بعد بپزیدش! 😋
حتی میتونین بعد از پختن هم فریزشون کنید اما به نظر من با روش اول طعمش بهتر میمونه.



اگه از رسپی من استفاده کردین حتما توی اینستاگرام عکساتون رو برام بفرستین خوشحال میشم! 📷 

برای اینکه بهتر متوجه روند کار بشین ویدیوشو اینجا ↓ نگاه کنید. 😊




2 comments