Homemade banana bread will always be my favorite! It’s super soft and light, packed with tons of bananas, cinnamon and chocolate chips!
Chocolate Chip Banana Bread
Yields: one 9 × 5 inch loaf panIngredients:
- 1 ½ cups of flour
- ½ tsp salt
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 1 tsp cinnamon
- ½ cup melted and cooled unsalted butter
- ½ cup light brown sugar
- ½ cup granulated sugar
- 2 eggs at room temperature
- ½ cup milk at room temperature
- 1 cup mashed banana, about 2 medium-sized ripe bananas (Mash the bananas first, and then measure to make sure you have 1 cup.)
- 2 tsp vanilla extract
- ½ cup chocolate chips
Instructions:
- Preheat the oven to 350 F. Grease the loaf pan perfectly with butter, and line it with parchment paper.
- Whisk all the dry ingredients (flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon) together in a bowl and set aside.
- In a large bowl, add melted butter, brown sugar, and granulated sugar and beat on medium for a few minutes until well combined and lighter in color.
- Add the eggs one at a time and mix well until incorporated.
- Add mashed bananas and vanilla extract and mix until combined.
- Mix in the dry ingredients in 3 parts, alternating with milk beating well after each addition. (Be careful not to over-mix)
- Fold in the chocolate chips.
- Transfer the batter to the prepared pan. I like to add a little more chocolate chips on top because it just looks so good! But you can skip it if it's too much chocolate for you.
- Bake in the preheated oven for about 60 minutes or until a toothpick comes out clean. Check on it after 40 minutes and if the top is getting too brown but the center is not done yet, simply place a piece of aluminum foil on top of the pan and continue baking until it's done.
- Let the cake cool in the pan for 10 minutes and then invert it onto a plate or wire rack.
Enjoy!
🌹
کیک موز و چیپس شکلاتی
مواد لازم:
این مواد برای یک قالب مستطیلی حدود 23 در 13 سانتی (9 در 5 اینچ) هست.
- آرد یک و نیم پیمانه
- نمک نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- کره ی ذوب شده و سرد شده نصف پیمانه
- شکر قهوه ای نصف پیمانه
- شکر سفید نصف پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد در دمای محیط (یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال درشون بیارین)
- شیر، نصف پیمانه در دمای محیط
- موز رسیده ی له شده یک پیمانه (حدود 2 تا موز متوسط رو با چنگال خوب له کنید و بعد اندازه بگیرید که مطمئن بشید بیشتر یا کمتر از یک پیمانه نباشه)
- وانیل مایع 2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری پودر وانیل)
- چیپس شکلات نصف پیمانه برای داخل کیک و به مقدار دلخواه برای تزیین روی کیک (اگه دسترسی به این نوع شکلات ندارین، شکلات تخته ای معمولی رو خرد کنید و استفاده کنید، چیپس شکلاتی که من استفاده کردم 50 درصد بود، شما هم طبق سلیقه تون میتونین همین درصد یا شکلات تلخ تری رو انتخاب کنید. 😊)
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها و شیر رو از یخچال دربیارین تا به دمای محیط برسند. چون کره ذوب شده ست، اگه تخم مرغ و شیر سرد اضافه کنیم کره سفت میشه و مایه ی کیک حالت بریده بریده پیدا میکنه.
- فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین. قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد کاغذ روغنی بندازید.
- توی یک کاسه، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه ش کنین)
- توی یک کاسه ی بزرگ کره ی ذوب شده و سرد شده و شکر قهوه ای و شکر سفید رو خوب با همزن بزنید تا مخلوط بشن و کمی رنگش روشنتر بشه.
- بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره.
- موز له شده و وانیل مایع رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مایه ی یکدستی به دست بیاد.
- حالا آرد و شیر رو توی سه مرحله به مواد اضافه کنید. یعنی اول یک سوم آرد و شیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید، دوباره یک سوم تا همه ی مواد استفاده بشه. وقتی آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید چون کیک بافتش نرم نمیشه و ممکنه خیلی پف نکنه، همین که مواد یکدست شد کافیه.
- شکلات رو اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید.
- مایه کیک روداخل قالب میریزیم. من دوست دارم روی کیک هم کمی شکلات بریزم چون بعد از پخت خیلی خوشگل میشه ولی اگه دوست ندارین میتونین نریزید.
- کیک رو توی فری که از قبل گرم شده به مدت حدود 60 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. (حتما با خلال دندون وسط کیک رو تست کنید چون آخر از همه میپزه) اگه بعد از حدود 40 دقیقه دیدین داخل کیکتون نپخته ولی روش داره زیادی برشته میشه، یک تیکه فویل روی کیک بذارید، اینجوری دیگه روش بیشتر تیره نمیشه و داخلش به پختن ادامه میده!
- صبر کنید کیک داخل قالب 15دقیقه خنک بشه و بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.
نوش جان! 😋😍
راستی قبلا هم یک مدل دیگه کیک موزی درست کرده بودم که با خرما و عسل و بدون شکر درست میشه! اگه دوست دارین دستورش رو ببینید اینجا کلیک کنید!😋
میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
_______________________________________
سوالی دارید❓میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments