All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Double Chocolate Mocha Cookies | کوکی شکلات و قهوه



double chocolate mocha cookies


These super rich mocha cookies are perfect for any coffee/chocolate lover! They are crisp on the edges and chewy in the middle with pools of melted dark chocolate.





Double Chocolate Mocha Cookies

Yields: about 16 cookies


Ingredients:


  • 1 cup of all purpose flour
  • 14 cup unsweetened cocoa powder
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp baking soda
  • 2 tsp instant coffee or espresso powder (you can use decaf too), separated:
- 1 tsp instant coffee for the dry ingredients.
- 1 tsp instant coffee dissolved in half a tablespoon of room temperature or lukewarm water to add to the wet ingredients.
  • ½ cup room temperature unsalted butter
  • ½ cup light brown sugar
  • 14 cup granulated sugar
  • 1 egg at room temperature
  • 1 tsp vanilla extract
  • 50 grams (1.7 oz) chopped dark chocolate (I used 70%) + more for the top (optional)
  • Flaky sea salt for tops of the cookies (optional, but it makes the cookies so good please add it, lol)

    Instructions:



    1. Preheat the oven to 350 F. Line a baking sheet with parchment paper and set aside.
    2. Sift all the dry ingredients (flour, cocoa powder, baking soda, salt, 1 tsp instant coffee) together in a bowl, whisk them to combine and set aside.
    3. In a large bowl, add room temperature butter, brown sugar, and granulated sugar and beat on medium for about 3 minutes. Make sure to scrape the sides of the bowl in between mixing to get all the ingredients incorporated. After 3 minutes of beating, butter and sugar will become fluffy and lighter in color and that's what we want!
    4. Add the egg and mix on low until incorporated.
    5. Add vanilla extract and the instant coffee that you dissolved in water, mix until combined.
    6. Mix in the dry ingredients in 2-3 parts, so that you don't end up with flour and cocoa powder everywhere. 😀 mix on low until the flour is just combined. we don't want to over mix it.
    7. Fold in the chocolate chunks with a wooden spoon or a spatula.
    8. With a cookie scoop or a spoon, scoop the cookies on the parchment paper, sprinkle some sea salt on top (optional but makes them so much better!). Make sure to leave enough room between the cookies because they spread while baking. 
    9. Bake* (see note) in the preheated oven for 6 minutes, take them out add a couple of chocolate chunks on top of each cookie, rotate the sheet and bake 4 more minutes. (Total bake time: 10 minutes) You can totally skip more chocolates on the top but I love the finished look like this. 
    10. Let the cookies cool down on the baking sheet for 5-10 minutes (if you can resist!) then store in an airtight container.

    *Note: You can refrigerate or freeze the scoops and just pop them in the oven whenever you're ready to bake!

    📼You can watch the full tutorial here:



    کوکی شکلات و قهوه

    این کوکی های موکا مخصوص کساییه که عاشق شکلات تلخ و قهوه ن ☕️🍪⁣
    دورشون کمی ترده و وسطشون نرم و پر از تکه های شکلات تلخ ذوب شده ست 🤤


    مواد لازم برای حدود 16 کوکی


    - آرد یک پیمانه
    - پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
    - نمک نصف قاشق چایخوری
    - جوش شیرین یک قاشق چایخوری
    - پودر قهوه فوری (نسکافه) 2 قاشق چایخوری که جدا جدا استفاده میکنیم:
    یک قاشق چایخوری از نسکافه رو به مواد خشک (آرد، نمک و...) اضافه میکنیم.
    یک قاشق دیگه ی نسکافه رو توی نصف قاشق غذاخوری آب ولرم حل میکنیم و کنار میگذاریم. 
    - کره در دمای محیط نصف پیمانه یا 113 گرم (کره باید حتما نرم باشه پس از یک ساعت قبل از یخچال در بیارید.)
    - شکر قهوه ای نصف پیمانه
    - شکر سفید یک چهارم پیمانه
    - تخم مرغ 1 عدد در دمای محیط
    - وانیل مایع 1 قاشق چایخوری (یا نصف قاشق چایخوری پودر وانیل)
    - شکلات تلخ (من شکلات هفتاد درصد استفاده کردم) خرد شده 50 گرم برای داخل کوکی و به مقدار دلخواه برای تزیین روی کوکی ها (در صورت تمایل)
    - نمک دریایی دانه درشت برای تزئین (در صورت تمایل، ولی اگه بریزید خیلی خوشمزه تر میشه!😋)




    طرز تهیه:


    - فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین. سینی فر را کاغذ روغنی بندازید و کنار بگذارید.

    - توی یک کاسه، آرد، نمک، جوش شیرین، پودر کاکائو و یک قاشق چایخوری قهوه فوری را الک کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه ش کنین)

    - توی یک کاسه ی بزرگ کره ی نرم، شکر قهوه ای و شکر سفید رو حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن و رنگش روشنتر بشه.
    وسطای هم زدن، همزن رو خاموش کنید و دور کاسه رو با یه قاشق یا اسپچلا تمیز کنید تا مطمئن شید همه ی مواد با هم مخلوط میشن. 
    - بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره.

    - نسکافه ای که با آب مخلوط کرده بودید و وانیل مایع رو اضافه کنید و دوباره یه کم با همزن بزنید.

    - حالا آرد رو توی دو سه مرحله به مواد اضافه کنید. وقتی آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید همین که آرد به خورد مواد بره کافیه.

    - شکلات خرد شده رو به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

    - با کمک قاشق بستنی زنی یا قاشق معمولی مواد کوکی رو به صورت گرد فرم میدیم و با فاصله روی کاغذ روغنی میذاریم. بین کوکی ها حتما فاصله بذارید چون موقع پخت پهن میشن. 
    - روی هر کدوم از کوکی ها چندتا دونه نمک دریایی بریزید. (اگه ندارین میتونین حذف کنید.)

    - من همیشه اول یه دونه کوکی رو آزمایشی میپزم تا ببینم چه جوری میشه چون یه چیزایی مثل دمای فر،دمای خمیر، جنس سینی فر و ... میتونه توی زمان پخت تاثیر بذاره. ولی زمان حدودی پخت ده دقیقه ست.
    کوکی ها رو به مدت 6 دقیقه بپزید. بعد از 6 دقیقه درشون بیارید و اگه دوست دارین قشنگ تر بشن روی هر کدوم چندتا تیکه شکلات بذارید، سینی فر رو بچرخونید و دوباره 4 دقیقه داخل فر بگذارید. (وقتی در فر رو باز میکنید سریع دوباره ببندینش که فر سرد نشه)

    - اگه تونستین طاقت بیارین و داغ داغ نخورینشون، اجازه بدین کوکی ها 5 تا 10 دقیقه روی سینی فر باشن تا خنک شن 😁، بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. 

    نکته: میتونین مواد کوکی رو از قبل آماده کنید و با قاشق به صورت گرد در بیارید و داخل یخچال بگذارید و هر وقت خواستین بپزیدشون.
    حتی میتونین کوکی های نپخته رو تا سه ماه داخل فریزر نگه دارین.
    بعد هر وقت هوس کوکی کردین فر رو گرم کنید، کوکی های یخ زده رو روی سینی بگذارید و بپزید. ممکنه اگه کوکی ها یخ زده باشن زمان پخت یک دقیقه بیشتر بشه ولی من همه جوره رو تا حالا پختم، یخ زده، سرد، توی دمای محیط، همه شون فوق العاده خوشمزه بودن! 😋

      نوش جان! 😍 

      _______________________________________

       سوالی دارید

      میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا  در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖

      No comments