Toasted graham crackers, topped with the most delicious, creamy dark chocolate pudding and a dollop of whipped cream is the perfect dessert for any occasion!
Chocolate Parfait Recipe
Yields: 2-3 servings
Ingredients:
For the Chocolate Pudding:
- 1 cup milk
- 1⁄4 cup sugar
- 2 tablespoons cornstarch
- 1 tablespoon cocoa powder
- 1⁄4 teaspoon instant coffee
- 2 egg yolks
- 30- 40 grams (1.1-1.5 oz, or 1/4 - 1/3 cup) dark chocolate, roughly chopped - I used 70 percent (Use your favorite dark chocolate, because it has a huge effect on the final taste!)
- 1 teaspoon vanilla extract
- 1 tablespoon of unsalted butter at room temperature
- Pinch of salt
For the Base:
- 1 cup graham cracker crumbs (coarse)
- 1⁄4 cup melted butter
- 1 tablespoon brown sugar
Topping (optional):
- Whipped cream
- Blueberries
Instructions:
make the Chocolate Pudding:
1. Whisk the egg yolks and sugar until it's light in color, about 2 minutes. Then add the cornstarch, salt, instant coffee and cocoa powder, whisk until combined.
2. Heat the milk on medium heat until it starts to simmer, do not let it boil.
4. Now whisk the mixture back into the saucepan. Place it on medium heat and keep whisking.
5. After about 2 minutes, the mixture starts to thicken, keep whisking until it's almost starting to boil, about 2 more minutes. Take it off the heat.
6. Add 30 grams of chopped dark chocolate and whisk until all the pieces are melted and incorporated. Add butter and vanilla extract and whisk until combined. Taste the pudding at this stage, if you like it to be more chocolaty add the extra 10 grams of chocolate and whisk until melted. (It depends on the type of chocolate you are using and also your preference, that's why it's better to taste it before adding more.)
7. If the mixture is too lumpy, strain it into a bowl.
8. Cover the top with plastic wrap (the plastic should be directly on top of the mixture to prevent forming a skin)
9. Refrigerate for 1-2 hours or overnight.
make the Base:
1. While waiting for the pudding to cool down, preheat the oven to 325 F. Place some graham crackers in the bowl of a food processor and pulse until it you have coarse crumbs. If there are some large pieces, you can crush them a little bit by hand. You can also place the graham crackers in a zip lock and smash them with a rolling pin.
2. Measure 1 cup of graham cracker crumbs and transfer into a bowl. Add brown sugar and melted butter. Mix thoroughly with a fork.
3. Transfer the mixture onto a baking sheet lined with parchment paper. Bake for 10 minutes. (After about 6 minutes, take it out and stir a little bit to make sure it bakes evenly.)
4. Let it cool down.
Assembly:
When ready to serve, add a layer of cooled graham crackers, followed by a layer of chocolate pudding. Do this one more time and then top with a dollop of whipped cream, some blueberries and garnish with a sprinkle of graham crackers.
It's best to assemble right before serving to enjoy the crunch of graham crackers, but if not possible it will still be delicious!
Enjoy!
Enjoy!
دسر پارفه شکلاتی
پارفه - Parfait به دسرهای چند لایه میگن، این لایه ها میتونن پودینگ، خامه، یا کرم به همراه یک لایه کیک یا بیسکویت باشن.
این مدل که اینجا میبینید، از لایه های بیسکویت وپودینگ شکلاتی درست شده، هم خیلی راحته و هم فوق العاده خوشمزه، و برای مهمونی ها هم گزینه ی خیلی خوبیه.
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی (برای 2 تا 3 نفر)
- شیر یک پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- پودر قهوه فوری (نسکافه) یک چهارم قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ دو عدد
- شکلات تلخ خرد شده، (من شکلات هفتاد درصد استفاده کردم) 30 تا 40 گرم
حتما از شکلات مورد علاقه تون استفاده کنید که طعم خوبی داشته باشه، چون مزه ی شکلاتی که استفاده میکنید تاثیر مستقیم توی طعم نهایی داره.
- وانیل مایع یک قاشق چایخوری (یا نصف قاشق پودر وانیل)
- کره در دمای محیط یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کراست بیسکوییتی:
- بیسکویت پتی بور خرد شده یک پیمانه (پایین تر توضیح میدم چقدر باید خرد بشه)
- کره ذوب شده یک چهارم پیمانه یا 55 گرم
- شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری (اگه ندارین شکر معمولی استفاده کنید)
طرز تهیه ی پودینگ:
1. زرده تخم مرغ ها و شکر رو خوب با ویسک بزنید تا رنگش روشن بشه. حدود یکی دو دقیقه. بعد نشاسته ذرت، پودر کاکائو، قهوه فوری و نمک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2. شیر رو روی حرارت متوسط گرم کنید و همین که دیدین میخواد شروع به جوشیدن کنه از روی حرارت برش دارین. (نذارید جوش بیاد)
3. حالا همینطور که مخلوط زرده تخم مرغ هارو با ویسک هم میزنید کمی از مخلوط شیر گرم بهشون اضافه کنید. خیلی کم بریزید و سریع مخلوط کنید که تخم مرغ ها نپزه.
حالا مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رو برمیگردونیم توی شیرجوش و روی حرارت متوسط قرار میدیم.
4. مدام مخلوط رو هم بزنید و بعد از یکی دو دقیقه میبینید که غلیظ میشه. به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی کاملا غلیظ بشه و حباب درشت روی سطحش درست بشه، یعنی حدود دو سه دقیقه ی دیگه (اولین حباب رو که دیدین از روی حرارت بردارید که زیاد نپزه و سفت شه.)
از روی حرارت بردارید و30 گرم شکلات خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذوب بشه. کره و وانیل رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
توی این مرحله کمی از پودینگ رو بچشید تا ببینید طعم شکلاتش براتون کافی هست یا نه. (چون هم طعم شکلات های مختلف با هم فرق داره و هم ذائقه هامون با هم متفاوته!😋) اگه به نظرتون به اندازه ی کافی شکلاتی هست که هیچی، اگه نه ده گرم دیگه ی شکلات رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذوب بشه.
5. اگه پودینگتون کمی گلوله گلوله شده میتونین از توی صافی ردش کنید تا یکدست بشه.
6. پودینگ رو داخل یک کاسه بریزید و روش رو با سلفون بپوشونید. طوری که سلفون در تماس مستقیم با پودینگ باشه.
به مدت یک تا دو ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک بشه و خودشو بگیره.
نگاه کنین آخه چقد خوبه!😍↓
طرز تهیه کراست:
توی مدتی که منتظریم پودینگ خنک بشه و خودشو بگیره میریم سراغ لایه ی بیسکویتی.
1. فر را در دمای 160 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشه.
بیسکویت هارو داخل غذاساز بریزید و چندتا پالس بزنید تا کمی خرد بشن.
اگه غذاساز ندارید بیسکویت هارو توی یه پاکت محکم بریزید و با وردنه بزنید روشون تا خرد شن.
برای این دسر نمیخوایم بیسکویت ها پودر بشن، همین که تیکه تیکه بشه و از سایز های مختلف توش باشه کافیه، میتونین بعد از اینکه چند ثانیه با غذاساز زدین، تیکه های خیلی درشتش رو با دست کوچیکتر کنید.
2. یک پیمانه از بیسکویت های خرد شده رو اندازه بگیرید و داخل یک کاسه بریزید. شکر قهوه ای و کره ی ذوب شده رو اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا کره به همه جاش برسه.
3. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مخلوط بیسکویت هارو روی سینی پهن کنید. توی فری که از قبل گرم شده بگذارید تا ده دقیقه بمونه ولی بعد از شش دقیقه از فر در بیارید و کمی با قاشق هم بزنید که همه جاش یکسان بپزه و نسوزه.
بعد از ده دقیقه که کمی رنگشون تیره تر شد و برشته شدن از فر در بیارید و کنار بگذارید تا خنک شن.
سرو کردن:
بهتره این دسر رو موقع خوردن سر هم کنید تا بیسکویت ها نرم نشن و ترد بمونن. ولی اگه وقت ندارین و باید از قبل درست کنید هم اشکال نداره در هر صورت خوشمزه ست!
یک لایه بیسکویت داخل ظرف مورد نظرتون بریزید. بعد یک لایه پودینگ شکلاتی. (اگه میخواین خیلی ژیگولی و تمیز بشه پودینگ رو توی قیف بریزید که موقع ریختن به دیواره های ظرفتون نخوره!)
دوباره یک لایه بیسکویت و یک لایه پودینگ بریزید.
نوش جان! 😍
_______________________________________
سوالی دارید❓میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments