It’s citrus season and I’m all here for it!
Made this orange cake with lots and lots of orange zest and juice, so when you bite into it, it’ll hit you with all those amazing flavors and fragrances!
Glazed Orange Cake
Yields: one 9 × 5 inch loaf panIngredients:
For the Orange Cake:
- 1 1⁄2 cups - 190 gr flour
- 1⁄2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
- 1⁄2 cup - 113 gr room temperature unsalted butter
- 1⁄2 cup - 100 gr light brown sugar
- 1⁄2 cup - 100 gr granulated sugar
- 2 tbsp orange zest
- 1⁄2 tbsp lemon zest
- 2 tsp freshly grated ginger (optional, but I love how it enhances the flavors!)
- 3 eggs at room temperature
- 1⁄2 cup freshly squeezed orange juice at room temperature
- 1⁄2 tsp vanilla extract
For the Orange Glaze:
Instructions:
First we make the cake:
مواد لازم برای کیک:
این مواد برای یک قالب مستطیلی حدود 23 در 13 سانتی (9 در 5 اینچ) هست.
- آرد یک و نیم پیمانه یا 190 گرم
- نمک نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- کره در دمای محیط نصف پیمانه یا 113 گرم
- شکر قهوه ای نصف پیمانه یا 100 گرم
- شکر سفید نصف پیمانه یا 100 گرم
- رنده ی پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری (با رنده ی ریز، فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده کنید، قسمت های سفیدش تلخ میشه)
- رنده ی پوست لیمو زرد نصف قاشق غذاخوری (اگر در دسترستون نیست حذف کنید)
- زنجبیل تازه ی رنده شده 2 قاشق چایخوری (میتونین استفاده نکنید، اما اگه دارید حتما بریزید چون طعم خیلی خوبی به کیک میده)
- تخم مرغ 3 عدد در دمای محیط (یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال درشون بیارین)
- آب پرتقال تازه، نصف پیمانه در دمای محیط
- وانیل مایع نصف قاشق چایخوری (یا یک چهارم قاشق چایخوری پودر وانیل)
مواد لازم برای کرم پرتقالی:
- پودر قند یک و نیم پیمانه
- آب پرتقال تازه 4 قاشق غذاخوری
- رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
- نمک یک پنس یا یک هشتم قاشق چایخوری
- کره ی آب شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه ی کیک پرتقال:
- 1 1⁄2 cups confectioners sugar, sifted
- 4 tablespoons fresh orange juice
- 1 tbsp orange zest
- Pinch of salt
- 1 tsp melted butter
Instructions:
First we make the cake:
- Preheat the oven to 350 F. Line and grease the loaf pan.
- Whisk flour, baking powder and salt in a bowl and set aside.
- In a large bowl, add room temperature butter, brown sugar, and granulated sugar and beat on medium for about 3 minutes until it's creamy and light in color. (scrape the bowl half way through mixing)
- Add orange zest, lemon zest and grated ginger and mix until combined.
- Add the eggs one at a time and mix well after adding each, until incorporated.
- Add vanilla extract and mix.
- Mix in the dry ingredients in 3 parts, alternating with orange juice beating well after each addition.
This means, adding one third of the dry ingredients, mixing a little bit until incorporated, then adding half of the orange juice and mixing. Then, you add another one third of the dry ingredients, mix, add the rest of the orange juice, mix, and finally add the last part of the dry ingredients.
So, we start and finish with the dry ingredients.
Keep in mind that you don't need to mix the batter too much, a few seconds after each addition is enough to incorporate them together. If you over mix the batter, your cake won't have a soft and crumbly texture.
8. Transfer the batter to the prepared pan and bake in the preheated oven for about 40 minutes or until a toothpick comes out clean.
9.Let the cake cool in the pan for 10 minutes and then invert it onto a plate or wire rack and cool completely.
8. Transfer the batter to the prepared pan and bake in the preheated oven for about 40 minutes or until a toothpick comes out clean.
9.Let the cake cool in the pan for 10 minutes and then invert it onto a plate or wire rack and cool completely.
Now we prepare the glaze:
- In a medium bowl, add confectioners sugar and orange juice, whisk together very well until there are no lumps.
- Add orange zest, a pinch of salt and 1 tsp melted butter and whisk again until combined.
Assembly:
Once the cake cooled down, pour or spoon the glaze over it. You can also decorate your cake with some orange slices and orange zest.
Enjoy!!
📼You can watch the full tutorial here:
کیک پرتقالی
مواد لازم برای کیک:
این مواد برای یک قالب مستطیلی حدود 23 در 13 سانتی (9 در 5 اینچ) هست.
- آرد یک و نیم پیمانه یا 190 گرم
- نمک نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- کره در دمای محیط نصف پیمانه یا 113 گرم
- شکر قهوه ای نصف پیمانه یا 100 گرم
- شکر سفید نصف پیمانه یا 100 گرم
- رنده ی پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری (با رنده ی ریز، فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده کنید، قسمت های سفیدش تلخ میشه)
- رنده ی پوست لیمو زرد نصف قاشق غذاخوری (اگر در دسترستون نیست حذف کنید)
- زنجبیل تازه ی رنده شده 2 قاشق چایخوری (میتونین استفاده نکنید، اما اگه دارید حتما بریزید چون طعم خیلی خوبی به کیک میده)
- تخم مرغ 3 عدد در دمای محیط (یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال درشون بیارین)
- آب پرتقال تازه، نصف پیمانه در دمای محیط
- وانیل مایع نصف قاشق چایخوری (یا یک چهارم قاشق چایخوری پودر وانیل)
مواد لازم برای کرم پرتقالی:
- پودر قند یک و نیم پیمانه
- آب پرتقال تازه 4 قاشق غذاخوری
- رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
- نمک یک پنس یا یک هشتم قاشق چایخوری
- کره ی آب شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه ی کیک پرتقال:
- تخم مرغ ها، کره و پرتقال رو از یخچال دربیارین تا به دمای محیط برسند.
- فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین. قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد کاغذ روغنی بندازید.
- توی یک کاسه، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه کنین)
- توی یک کاسه ی بزرگ کره ی نرم شده، شکر قهوه ای و شکر سفید رو حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن و رنگش روشنتر بشه. (بعد از یکی دو دقیقه هم زدن دور کاسه رو با قاشق تمیز کنید که دونه های شکری که پخش شدن دور ظرف جا نمونن و موادمون خوب مخلوط شن)
- رنده ی پوست پرتقال، پوست لیمو و زنجبیل تازه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره.
- وانیل مایع رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مایه ی یکدستی به دست بیاد.
- حالا آرد و آب پرتقال رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید.
اول یک سوم آرد رو اضافه کنید و با همزن بزنید، بعد نصف آب پرتقال را اضافه کنید و کمی هم بزنید. دوباره یک سوم آرد، و نصف بقیه ی آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت یک سوم باقیمانده ی آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید. هر بار که آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید، چون کیک بافتش نرم نمیشه و ممکنه خیلی پف نکنه، همین که مواد یکدست شد کافیه.
- مایه کیک روداخل قالب میریزیم وتوی فری که از قبل گرم شده به مدت حدود 40 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. (حتما با خلال دندون وسط کیک رو تست کنید چون آخر از همه میپزه) اگه بعد از حدود 30 دقیقه دیدین داخل کیکتون نپخته ولی روش داره زیادی برشته میشه، یک تیکه فویل روی کیک بذارید، اینجوری دیگه روش بیشتر تیره نمیشه و داخلش به پختن ادامه میده!
- صبر کنید کیک داخل قالب 15دقیقه خنک بشه و بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.
این کیک رو میتونین بدون کرم هم درست کنید خیلی هم خوشمزه ست، ولی اگه دوست دارین طعم پرتقالش بیشتر بشه کرم رو هم اضافه کنید:
طرز تهیه ی کرم پرتقال:
توی مدتی که منتظریم کیک خنک بشه، کرم پرتقالی رو درست میکنیم.
- پودر قند و آب پرتقال رو خوب با ویسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
- رنده ی پوست پرتقال، نمک و کره ی ذوب شده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدستی به دست بیاد.
وقتی کیک خنک شد، کرم پرتقالی را روی کیک میریزیم. میتونین با ورقه های پرتقال تازه یا کمی رنده ی پوست پرتقال روی کیکتون رو تزیین کنید.
نوش جان!
میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
- فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین. قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد کاغذ روغنی بندازید.
- توی یک کاسه، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید و کنار بگذارید. (اگه وانیل پودری استفاده میکنید اینجا اضافه کنین)
- توی یک کاسه ی بزرگ کره ی نرم شده، شکر قهوه ای و شکر سفید رو حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن و رنگش روشنتر بشه. (بعد از یکی دو دقیقه هم زدن دور کاسه رو با قاشق تمیز کنید که دونه های شکری که پخش شدن دور ظرف جا نمونن و موادمون خوب مخلوط شن)
- رنده ی پوست پرتقال، پوست لیمو و زنجبیل تازه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره.
- وانیل مایع رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مایه ی یکدستی به دست بیاد.
- حالا آرد و آب پرتقال رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید.
اول یک سوم آرد رو اضافه کنید و با همزن بزنید، بعد نصف آب پرتقال را اضافه کنید و کمی هم بزنید. دوباره یک سوم آرد، و نصف بقیه ی آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت یک سوم باقیمانده ی آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید. هر بار که آرد رو اضافه میکنید خیلی با همزن نزنید، چون کیک بافتش نرم نمیشه و ممکنه خیلی پف نکنه، همین که مواد یکدست شد کافیه.
- مایه کیک روداخل قالب میریزیم وتوی فری که از قبل گرم شده به مدت حدود 40 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. (حتما با خلال دندون وسط کیک رو تست کنید چون آخر از همه میپزه) اگه بعد از حدود 30 دقیقه دیدین داخل کیکتون نپخته ولی روش داره زیادی برشته میشه، یک تیکه فویل روی کیک بذارید، اینجوری دیگه روش بیشتر تیره نمیشه و داخلش به پختن ادامه میده!
- صبر کنید کیک داخل قالب 15دقیقه خنک بشه و بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.
این کیک رو میتونین بدون کرم هم درست کنید خیلی هم خوشمزه ست، ولی اگه دوست دارین طعم پرتقالش بیشتر بشه کرم رو هم اضافه کنید:
طرز تهیه ی کرم پرتقال:
توی مدتی که منتظریم کیک خنک بشه، کرم پرتقالی رو درست میکنیم.
- پودر قند و آب پرتقال رو خوب با ویسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
- رنده ی پوست پرتقال، نمک و کره ی ذوب شده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدستی به دست بیاد.
وقتی کیک خنک شد، کرم پرتقالی را روی کیک میریزیم. میتونین با ورقه های پرتقال تازه یا کمی رنده ی پوست پرتقال روی کیکتون رو تزیین کنید.
نوش جان!
_______________________________________
سوالی دارید❓میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments