All my favorites in one frame, fairy lights, chocolate, cinnamon sticks and all things red!
I made this hot chocolate with cashew milk which made it extra creamy and delicious, but you can totally use whatever milk you have on hand!
Homemade Hot Chocolate
Yields: 1 cup of hot chocolateIngredients:
- 1 cup cashew milk (or any kind of milk you have on hand, but I really like the taste and creaminess of cashew milk in this recipe.)
- 1 tablespoon unsweetened cocoa powder
- 1 tablespoon granulated sugar
- 2 tablespoons dark chocolate chunks or chocolate chips
- Pinch of cinnamon
- Pinch of nutmeg
- Pinch of salt
- 1/2 tsp vanilla extract
Instructions:
- Combine milk, sugar and cocoa powder in a saucepan and heat it up on medium heat, until you see some tiny bubbles on the edges and it's steaming a little bit (around . We don't want the milk to boil.
- Bring the heat to medium low, add chopped dark chocolates (or chocolate chips), cinnamon, nutmeg, salt and stir for about a minute until all the chocolate pieces are melted and it's nice and creamy. Taste the hot chocolate, you can add more sugar or spices based on your taste.
- Take it off the heat, add vanilla extract and stir. Top with whipped cream if desired, and sprinkle some cocoa powder on top to make it extra fancy! :)
Stay warm!
XoxO
شکلات داغ یا هات چاکلت
مواد لازم برای یک لیوان هات چاکلت
- شیر یک لیوان (من شیر بادام هندی استفاده کردم که غلیظ تره و با شکلات ترکیب خوشمزه ای می شه، اما این رسپی با شیر معمولی یا شیر بادام هم خیلی خوشمزه ست.)
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق غذاخوری- شکلات تلخ تخته ای خرد شده، دو قاشق غذاخوری
- نمک یک پنس ( پنس یعنی مقداری که بین انگشت شصت و اشاره جا میشه، یعنی اگه انگشت شصت و اشاره رو داخل ظرف نمک کنید و انگشتتون رو ببندید، هر چقدر نمک بین انگشتاتون موند میشه یک پنس! چقد پیچیده شد فک کنم بهتره بگیم یک هشتم قاشق چایخوری! :)) )
- دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
- جوز هندی در صورت تمایل، جوز هندی رو خیلی کم بریزید چون عطرش خیلی زیاده، یعنی از یک پنس هم کمتر، از کنار هات چاکلت رد شه فقط 😁
- دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
- جوز هندی در صورت تمایل، جوز هندی رو خیلی کم بریزید چون عطرش خیلی زیاده، یعنی از یک پنس هم کمتر، از کنار هات چاکلت رد شه فقط 😁
- عصاره ی وانیل نصف قاشق چایخوری یا پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
2. وقتی لبه های ظرف حباب های ریز دیدید و احساس کردین شیر گرم شده (نباید جوش بیاد)، حرارت رو یه کوچولو کمتر کنید و شکلات خرد شده، دارچین، جوز هندی و نمک رو اضافه کنید. حدود یک دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
3. از روی حرارت بردارین و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
4. میتونین روی هات چاکلت رو با خامه ی زده شده و پودر کاکائو تزئین کنید.
نوش جان! 😍
_______________________________________
سوالی دارید❓میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments