All Rights Reserved © 2019, Bakingtherapy تمام حقوق محفوظ است . Powered by Blogger.

Homemade Hot Chocolate Recipe | شکلات داغ (هات چاکلت)



All my favorites in one frame, fairy lights, chocolate, cinnamon sticks and all things red!
I made this hot chocolate with cashew milk which made it extra creamy and delicious, but you can totally use whatever milk you have on hand!






Homemade Hot Chocolate 

Yields: 1 cup of hot chocolate


Ingredients:


  • 1 cup cashew milk (or any kind of milk you have on hand, but I really like the taste and creaminess of cashew milk in this recipe.)
  • 1 tablespoon unsweetened cocoa powder
  • 1 tablespoon granulated sugar 
  • 2 tablespoons dark chocolate chunks or chocolate chips
  • Pinch of cinnamon
  • Pinch of nutmeg
  • Pinch of salt
  • 1/2 tsp vanilla extract


Instructions:


  1. Combine milk, sugar and cocoa powder in a saucepan and heat it up on medium heat, until you see some tiny bubbles on the edges and it's steaming a little bit (around . We don't want the milk to boil.
  2. Bring the heat to medium low, add chopped dark chocolates (or chocolate chips), cinnamon, nutmeg, salt and stir for about a minute until all the chocolate pieces are melted and it's nice and creamy. Taste the hot chocolate, you can add more sugar or spices based on your taste. 
  3. Take it off the heat, add vanilla extract and stir. Top with whipped cream if desired, and sprinkle some cocoa powder on top to make it extra fancy! :)
Stay warm! 

XoxO

شکلات داغ یا هات چاکلت


مواد لازم برای یک لیوان هات چاکلت



- شیر یک لیوان (من شیر بادام هندی استفاده کردم که غلیظ تره و با شکلات ترکیب خوشمزه ای می شه، اما این رسپی با شیر معمولی یا شیر بادام هم خیلی خوشمزه ست.)

- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری 
- شکر یک قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ تخته ای خرد شده، دو قاشق غذاخوری

- نمک یک پنس ( پنس یعنی مقداری که بین انگشت شصت و اشاره جا میشه، یعنی اگه انگشت شصت و اشاره رو داخل ظرف نمک کنید و انگشتتون رو ببندید، هر چقدر نمک بین انگشتاتون موند میشه یک پنس! چقد پیچیده شد فک کنم بهتره بگیم یک هشتم قاشق چایخوری! :)) )
- دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
- جوز هندی در صورت تمایل، جوز هندی رو خیلی کم بریزید چون عطرش خیلی زیاده، یعنی از یک پنس هم کمتر، از کنار هات چاکلت رد شه فقط 😁 
- عصاره ی وانیل نصف قاشق چایخوری یا پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه:

1. شیر، پودر کاکائو و شکر را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین. خوب مخلوط کنید که گوله گوله نشه.
2. وقتی لبه های ظرف حباب های ریز دیدید و احساس کردین شیر گرم شده (نباید جوش بیاد)، حرارت رو یه کوچولو کمتر کنید و شکلات خرد شده، دارچین، جوز هندی و نمک رو اضافه کنید. حدود یک دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
3. از روی حرارت بردارین و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
4. میتونین روی هات چاکلت رو با خامه ی زده شده و پودر کاکائو تزئین کنید.

نوش جان! 😍 

_______________________________________

 سوالی دارید

میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا  در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖

No comments