Mini pear pies filled with thinly sliced pears, cardamom, saffron, cinnamon and walnuts to add some crunch.
Saffron Cardamom Pear Pot Pies:
Yields: Four 6 oz ramekinsFor the filling:
- 4 medium pears, peeled and thinly sliced
- 1⁄3 cup light brown sugar (The amount of sugar depends on your preference and how sweet your pears are. The amount I used is for a pear that is not too sweet and not bland, and it will give you a moderately sweet pie. If the pears are not sweet at all, add half a cup of sugar, and if they are too sweet or you prefer a very low sweet dessert, add quarter cup of sugar.)
- 4 tablespoons cornstarch
- 2 tablespoons fresh lemon juice
- 1 tsp vanilla extract
- 2 tsp cinnamon
- 1 tsp ground cardamom (Try grinding the seeds yourself to experience the best fragrance! In that case, use 3⁄4 tsp cardamom)
- 3 tsp brewed saffron (see how to below)
- 1⁄4 cup chopped walnuts
- Pinch of salt
- granulated sugar for sprinkling
For the crust:
- Find the recipe for this buttery and flaky crust here, and multiply it by 2.
Egg wash:
- 1 egg
- 2 tablespoons milk or cream
Instructions:
1. Make the pie crust with the recipe here. Multiply the recipe by 2. Divide the dough in four, wrap them tightly in plastic wrap and refrigerate for 2 hours or overnight.
2. Grind about 1⁄8 teaspoon of saffron in a mortar. Mix the saffron with 2 tablespoons of boiling water, cover and let it sit until it's brewed, about 30 minutes. (overnight is better, I just cover it and refrigerate it until the next day)
3. Make the filling by mixing pears, lemon juice, brown sugar, cornstarch, cinnamon, cardamom, saffron, salt and vanilla in a bowl. Cover and refrigerate it for at least 30 minutes.
3. Make the filling by mixing pears, lemon juice, brown sugar, cornstarch, cinnamon, cardamom, saffron, salt and vanilla in a bowl. Cover and refrigerate it for at least 30 minutes.
4. On a lightly floured surface, roll out your pie crust to about 1/8" thick and about half an inch larger than your ramekins. You can use a small cookie cutter to cut a shape in the middle of the crust. Place the crusts on a baking sheet lined with parchment paper and refrigerate until ready to use.
5. Preheat the oven to 375 F.
6. When the filling is chilled for about 30 minutes, take it out and divide into the ramekins half way through. I like to place the pears one by one to make nice layers and fit as much as pear I can in each ramekin. When you get to the middle of the ramekin, sprinkle some walnuts to get that amazing crunch in the middle. Then continue layering the pears until you reach the top. After baking, the filling sinks in a little bit, so I like to fill each one to the top and a little more! lol
7. Place the chilled pie crusts on top of the ramekins, tuck the 1/2 inch of dough under. If you haven't used a cookie cutter to create a hole for the steam to come out, use a knife to cut slits in the top.
7. Freeze the pies for 15 minutes. Then brush the tops with the egg wash mixture and sprinkle some white sugar on it for a delicious crunch.
8. Place the ramekins on a baking sheet and bake them at 375 F for 35-40 minutes until the top is golden brown and the filling is bubbling.
7. Place the chilled pie crusts on top of the ramekins, tuck the 1/2 inch of dough under. If you haven't used a cookie cutter to create a hole for the steam to come out, use a knife to cut slits in the top.
7. Freeze the pies for 15 minutes. Then brush the tops with the egg wash mixture and sprinkle some white sugar on it for a delicious crunch.
8. Place the ramekins on a baking sheet and bake them at 375 F for 35-40 minutes until the top is golden brown and the filling is bubbling.
If the tops of mini pies are turning brown quickly, cover them loosely with a piece of aluminum foil to make sure they don't burn.
8. Let them cool down in room temperature for about 2 hours before cutting to make sure the filling is not super runny.
Note: If you are not sure about all these flavors, you can play it safe and just add vanilla and cinnamon.
برای داخل پای:
- مخلوط یک تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر
- کمی شکر
Note: If you are not sure about all these flavors, you can play it safe and just add vanilla and cinnamon.
پای گلابی، هل و زعفران
مواد لازم برای 4 عدد مینی پای: (قطر ظرف رمکین من: 7 سانتی متر)
برای خمیر پای:
- برای دیدن طرز تهیه ی خمیر پای اینجا کلیک کنید، باید رسپی خمیر پای رو دو برابر کنید تا به اندازه ی چهار تا پای کافی باشه.
برای داخل پای:
- گلابی پوست گرفته و نازک خرد شده 4 عدد متوسط
- شکر قهوه ای یا معمولی یک سوم پیمانه ( مقدارشکر بستگی به ذاعقه و میزان شیرینی گلابی هایی که استفاده میکنید داره. با این مقدار شکر اگه گلابیتون زیاد شیرین نیست، پای کم شیرین میشه، اگه دوست دارین شیرینیش بیشتر باشه نصف پیمانه شکر بریزید واگه خیلی کم شیرین دوست دارین یا گلابی هاتون خیلی شیرینن، میتونین یک چهارم پیمانه شکر بریزید.)
- نشاسته ی ذرت 4 قاشق غذاخوری (به هیچ وجه نشاسته رو حذف نکنید چون مواد داخل پای غلیظ نمیشه)
- آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
- دارچین دو قاشق چایخوری
- پودر هل یک قاشق چایخوری (اگه خودتون همون موقع هل رو برای استفاده پودر میکنید، سه چهارم قاشق چایخوری بریزید چون وقتی تازه ست عطرش خیلی قوی تره)
- زعفران دم کرده ی غلیظ سه قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده یک چهارم پیمانه
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل مایع 1 قاشق چایخوری یا نصف قاشق چایخوری پودر وانیل
برای روی پای:
- مخلوط یک تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر
- کمی شکر
طرز تهیه:
1. اولین کاری که باید بکنیم درست کردن خمیره. یادتون نره مقدار مواد خمیر را دو برابر کنید. دستورش رو میتونین اینجا ببینید.
وقتی خمیر رو درست کردین تقسیم بر چهارش کنید و هر کدوم رو توی پاکت یا سلفون بپیچید و بذارین 2 ساعت یا شب تا صبح توی یخچال باشه.
2. حالا میریم سراغ مواد داخل پای.
گلابی خرد شده، آبلیمو، نشاسته، شکر، دارچین، هل، زعفران، نمک و وانیل رو توی یک کاسه با هم مخلوط کنید. سعی کنید خوب مخلوط کنید که نشاسته به همه جای مواد برسه. بعد مواد رو حدود 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
3. توی مدتی که موادِ داخل پای دارن استراحت میکنن، میریم سراغ خمیر.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید، یکی از خمیرهایی که درست کردید رو روی سطح آردی بذارین، روی خمیر هم کمی آرد بپاشین که به وردنه نچسبه و بعد خمیر رو به شکل دایره و به ضخامت حدود سه چهار میلیمترباز کنید. اندازه ی این دایره بستگی به سایز ظرفتون داره. انقدری باز کنید که از لبه های ظرف یک سانت بزرگتر باشه. (ظرف پای رو روی خمیر بگذارید و اندازه رو چک کنید.) اگه لازم بود اضافه هاشو با چاقو یا قیچی ببرید.
میتونین وسط دایره رو با قالب مثل من طرح بزنید، این کار برای اینه که موقع پخت، بخار ها راه فرار داشته باشن. اگه قالب نزدید، بعدا که خمیر رو روی ظرفتون گذاشتین با چاقو یه " به علاوه + " وسطش درست کنید.
روی یک سینی کاغذ روغنی بذارید (یا کمی آرد بپاشید) ودیسک هایی که با خمیر درست کردین رو روش قرار بدین و توی یخچال بگذارید.
5. برای روی خمیر پای، یک تخم مرغ رو با دو قاشق شیر خوب با چنگال مخلوط کنید. به این مواد اصطلاحا میگن egg wash که با برس شیرینی پزی روی خمیر میمالن و باعث میشه خمیر بعد از پخت حسابی خوشرنگ و طلایی بشه.
6. خب حالا همه ی موادمون آماده ست.
مواد داخل پای مدتی توی یخچال بودن.
خمیرهای دایره ای پای آماده و توی یخچالن.
مخلوط تخم مرغ هم برای روی خمیر آماده ست.
کمی شکر هم میذاریم دم دستمون که آخری بپاشیم روی پای.
7. مواد داخل پای رو بین ظرف ها تقسیم کنید. من گلابی هارو با دست، لایه لایه گذاشتم اینجوری بیشترتوی ظرف جا میشه، وقتی به ارتفاع وسط ظرف رسیدین اگه دوست داشتین کمی گردوی خرد شده روی گلابی ها بریزید و بعد دوباره گلابی ها رو لایه لایه بچینید تا به بالای بالای ظرف برسید. مواد داخل پای بعد از پخت کمی پایین میرن پس ظرفتون رو زیاد پر کنید.
حالا خمیر پای رو از یخچال در میاریم و روی ظرف میگذاریم و لبه های اضافه رو به زیر خمیر تا میکنیم.
حالا پای رو به مدت 15 دقیقه داخل فریزر قرار میدیم تا حسابی سرد بشه، اینجوری وقتی توی فر میره شکلش رو حفظ میکنه.
توی این فاصله که منتظرید فر رو روشن کنید (190 درجه ی سانتی گراد) تا گرم بشه.
بعد از 15 دقیقه، روی خمیر رو با برس به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و روش کمی شکر بپاشین.
8. پای رو 35 دقیقه در دمای 190 درجه ی سانتی گراد بپزید.
اگر حین پخت دیدین روی پای داره زود تغییر رنگ میده و چیزی نمونده بسوزه، یک ورقه آلومینیوم رو به آرومی روش قرار بدین.
وقتی که دیدین مواد داخل پای داره قل قل میکنه و خمیر پای هم خوب طلایی شده یعنی پای آماده ست.
9. اجازه بدین پای حدود دو ساعت در دمای محیط باشه تا حسابی خنک بشه و مواد داخلش کمی غلیظ بشن.
نوش جان!💖
_______________________________________
سوالی دارید❓
میتونین زیر این پست یا اینستاگرام کامنت بذارید یا در ایسنتاگرام مسیج بدید و من در اولین فرصت جوابتون رو میدم. 💖
No comments